Merhabalar. Ben 17 yaşında 1.86 boyunda ve malesef 105 kiloda bir erkeğim. 3 gün önce artık canıma tak etti dedim ve hemen işe başladım. Ama internetteki diyetlerin hiç birisinin bana uygun olmadığını gördüm. Kendime şöyle bir diyet hazırladım :
Kahvaltı: 1 Tam domates , 1 dilim peynir( 50gr. civarında), 1 Tam salatalık, 5-6 adet zeytin ve 1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen yemeği : Ekmek olmadan annemin yaptığı ev yemeklerinden küçük bir tabak(Bu arada annem yemekleri hep az yağlı ve az tuzlu yapar
)
Akşam yemeği : Salata , haşlanmış makarna , haşlanmış tavuk , balık ( bunlardan yalnızca birisi) ve yanında cacık veya yoğurt (1 kase light yogurt)
Akşam yemeğini saat 6'da yiyorum ve 6'dan sonra eğer acıkırsam bir tane elma yiyorum veya şekersiz sakız çiğniyorum. Günde 3-5 litre arası su içiyorum
Ayrıca sabahları aç karnına 15 dakika koşuyorum sonra denize atlıyorum bir 10 dk. kadar . Akşamları da 500 ip atlıyorum ve 1 saat bisiklet sürüyorum .
Değerli hocalarım sizce bu diyet ve bu egzersizle 1 ayda 5-10 kilo verebilir miyim??? Şayet ben başlayalı 1 gün oldu ve şimdiden 750gr verdim
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Son düzenleme: 27 Haziran 2011