Dardanel Mr.No Tavuk Salatalı Sandviç

emrea16

Üye
Arkadaşlar bazen antremandan önce yemek yemeye fırsat bulamadığım zaman,antremandan 2-3 saat önce bu üründen yiyorum .

Yağ----------------- 13,4gr
Protein------------- 9,7gr
Karbonhidrat------ 22,7
Enerji--------------- 250/1045

Birde;

Diğer değerlere göre Yağ oranı biraz fazla gibi geldi bana. Sizce antreman öncesi için uygun bir besinmidir?
 

Eklentiler

  • IMAG0528.jpg
    IMAG0528.jpg
    426,8 KB · Görüntüleme: 538
bahsettıgınız urunde de hemen hemen yag oranları aynı . sadece proteın oranı buna gore yuksek. 13gr gıbı bırsey . Aslında elımden gelse hıc tuketmeyecegım . Yağ oranları cok korkutucu derecede.
 
bahsettıgınız urunde de hemen hemen yag oranları aynı . sadece proteın oranı buna gore yuksek. 13gr gıbı bırsey . Aslında elımden gelse hıc tuketmeyecegım . Yağ oranları cok korkutucu derecede.

Yalnız arada şöyle bir fark var; birinde yağların çoğu sağlıklı iken, diğeri çöp dediğimiz yağ çeşidi içeriyor. O salatanın içinde mayonez vb. bizim istemeyeceğimiz türden bir sürü şey var. Tabii ki de ikisi de mecbur kalmadıkça tüketilmemeli. Ama ikisinden biri tercih edilecekse, önceden de dediğim gibi light ton balıklı sandviç tercih edilmeli.
 
gün içinde 100-120 gr ton balıgı tukettıgım ıcın genelde tavuklusunu tercıh edıyordum . ama mecbur kalmadıkca ıkısındende yememeye ozen gosterıcem . mecbur kalıncada light ton balıklıya devam ozaman . cevap ıcın tesekkurler .
 
Bu tur urunlere Dungean in dedigi sebebplerden cok zorda kalinmadikca yanasilmamali, cok daha iyi ve saglikli sandvicler hazirlayabiliriz.
 
Back
Yukarı