Dar Omuzları genişletmek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar vücüt geliştirme sporuna yeni başladım yaşım 26 ve 8 aydır iyi bir çalışma yaptım 98 kilodan 85 kiloya düştüm hiç diyet yapmadım oldukça ve kaslarım belirgenleşmeye başladı biraz daha kilo vermem lazım yağ oranım çok fazla. Fakat en önemli sorunum omuz ve göğüs kafesimin çok dar olması hangi çalışmaları önerirsiniz bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara ihityacım var. Vücüt tipim endomorf.

Boy 183
kilo 85
Omuz :109 cm

omuz-lateral

göğüs-pullover

hareket olarak bunlar fakat öyle pek medet umma hemen , çünkü asıl omuzunun ve göğüsünün gelişmesi zamanla kas hacmin arttıkça gerçekleşecektir

Yağ oranını azaltmayı düşünürsen biraz ölçülerinde azalma olucak.Ama ondan sonra 8. ayındasın ilerleyen günlerde kas hacmin hep artıcak , böyle belli bir hareket yok , sağlam bir omuz programın olursa hacimlenmeye yönelik zaten kas hacmi büyüdükçe farkediceksin.Göğüs içinde aynı şey geçerli.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:43 ----------

Ayrıca , iri omuz başları adlı konunun linkini vereyim '' https://www.bodyforumtr.com/vbforum.../iri-omuz-baslari-icin-puf-noktalar-9119.html '' bu konuda mod arkadaş omuz kaslarının hareketlerinin etkisiyle ilgili ve kendi programından bahsetmiş.Okumanızı tavsiye ederim.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri :
https://www.bodyforumtr.com/vbforum.../iri-omuz-baslari-icin-puf-noktalar-9119.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Değerli üyemiz;

Forumda ilgili bölümler okunmadan konu açılmıştır.Aşağıdaki bölümlerdeki sabit başlıkları okumanızı rica ederiz.

Link : Beslenme - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Yeni Başlayanlar Bölümü - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Antrenman:Bodybuilding & Fitness - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Yağ Yakıcılar ve Yağ Yakımı - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Değerli üyemiz;

Forumda ilgili bölümler okunmadan konu açılmıştır.Aşağıdaki bölümlerdeki sabit başlıkları okumanızı rica ederiz.

Link : Beslenme - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Yeni Başlayanlar Bölümü - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Antrenman:Bodybuilding & Fitness - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Yağ Yakıcılar ve Yağ Yakımı - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı