dar omuz kemiği

20 yaşındayım.Spora 1 ay önce başladım.Boyum 1.78 kilom 55.3dü.Bir ayda 6.5 kilo aldım.Ama kilo ve boy olarak aynı olduğum arkadaşlarımın yanında çok sıska duruyorum.(klavikulam çok dar olduğu ve boynum uzun, omuz seviyemin aşağı olduğu icin).Bu durum beni spordan soğutmaya başladı.Sadece bir ilhama ihtiyacım var.İnternette çok aradım ama bulamadım.Dar omuz kemikli birinin kas yaparak düzgün bir vücuda sahip olduğunu.Eğer elinizde örnek varsa paylaşırsanız sevinirim.

Konuya hakim olmasam da, şöyle yaklaşmak istiyorum. Erkeklerde 22-23 yaşına kadar kemik gelişimi devam etmekte, sporla birlikte vücudunuzda sizi rahatsız eden hangi görüntü var ise zamanla gideceğini düşünüyorum. Aslında bu konuyu doktora sormanızda fayda var.

internetteki resimlere baktığınızda düzgün bir programla çalışmış ve dikkatli olan insanların hepsine kasın yakıştığını görürsünüz, sizin düşündüğünz gibi bir fotoğraf bulmanız zor çünkü çalıştıkça insanın vücudu şekillenip güzelleşiyor ve bu spora başlayan kişilerin içinde sizin saydığınız ve kötü gördüğünüz özelliklerden daha kötü özelliklere sahip bi çok insan olduğuna eminim eğer onlar çalışıp vucutlarını güzelleştirebiliyorsa sizin önünüzdede hiç bir engel yok bence hiç tereddüt etmeyin vucudunuzda güzelleşmeyi ve gelişimi gördükçe başladığınıza şükredeceksiniz :)

Larry scott brad pitt tam emin olmasamda vince gironda da oyke galiba ve en onemlisi ben :-)

Media Tab 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında bende bu işe omuzlarım dar olduğu için başlamıştım 19 yaşında ara vere vere düzen sizde olsa hep çalıştım, o zamanlar senin omuzların çok dar derlerdi ama şimdilerde bunu diyebilen kimse yok hatta geniş diyenler bile oluyor. Bu genetik işidir evet ama çalıştıkça eski halinden uzaklaşırsın, sabret ve çalışmaya devam et , başarılar.

Frank zane var bide.Ekyomorf cabuk ve hacimli kas yapamaz belki ama vucudu en estetik duran ektomorftur.Frank zane buna cok guzel bi ornek

Media Tab 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlhamın hası sana, iyi idmanlar arkadaşım.

oskar.jpg

Back
Yukarı