Danny Boy ile belediye tesislerinde vucud geliştirme

Yarından itibaren tahin pekmez'e yüklenicek bütün forum benden söylemesi :D %45 testo oranı az değil :D :D
Çok iyisiniz :D

Son düzenleme:
Hogan'a omuz press yaramış adam koparttı makineyi en sonunda. Bide abi naturele geç artık 3 günde kel kaldı 2 günde boyu kısaldı fodul oldu bak Sezer'e adam tahin pekmez testo 45 ahahah :)))

Şöyle kürüne bir baktımda 600mg trenbolonlar 800 mg boldenonlar 800mg testo mixler gerçekten böyle bir kür yapıyosan verdiğin paraya yazık olmuş . Daha acemi orta arası seviyede vucudun var bu seviyedeki vucuda böyle kür yapılmaz.

Sevgili Conqueror_ ;

Hoş geldin forumca seni bekliyorduk Conqueror_ gelsinde bizi anabolik konusunda aydınlatsın diye :)

Kürü keseli ay oldu nerde ise , ki ben artık vücut geliştirmeyi bıraktım ,

Ki üstsüz değilim 2 beden büyük alırım her zaman kıyafetlerimi :) ama sen oradan nasıl yaptıysan hemen anlamışsın kas kütlemi bravo :)

Bu arada ben kullandığım tek ilaca para vermem , her zaman hediye gelir bana ...

Saygılarımla , Danny Boy ...

Hatta colgate beyaz kristaller sayesinde beyaz ışık saçıyor camera

Cidden güzel bir video olmuş. Şaka bir yana bir sürü ilde böyle sözde spor aletleri var hiç biri de işe yaramaz şekildeler. Sakatlanmak için bire bir ve boş ağırlık eminim çok işe yarar.

Her neyse güzel video dediğim gibi. Caddebostan sahilde takılıyorsanız sizden yine orada boot camp kursu yapıyorlar. Daha doğrusu bostancıya doğru onlar hakkında da bir video iyi olur :)

Cidden güzel bir video olmuş. Şaka bir yana bir sürü ilde böyle sözde spor aletleri var hiç biri de işe yaramaz şekildeler. Sakatlanmak için bire bir ve boş ağırlık eminim çok işe yarar.

Her neyse güzel video dediğim gibi. Caddebostan sahilde takılıyorsanız sizden yine orada boot camp kursu yapıyorlar. Daha doğrusu bostancıya doğru onlar hakkında da bir video iyi olur :)

Güzel bir fikir verdin bize.
Forum için geldik videonuzu çekicez falan deriz.
Danny Boy boot camp'ta diye video çekeriz.

xsteel diyince videoda geçen salonda antreman sırasında xsteelin bir konuda kendi mesajından alıntı yapıp kendisiyle tartıştığı geldi aklıma birden antreman yalan oldu beni gülme krizi tuttu:) salondakilerede anlattım yorumlarını gülmekten öldüler:)

Sevgili Conqueror_ ;

Hoş geldin forumca seni bekliyorduk Conqueror_ gelsinde bizi anabolik konusunda aydınlatsın diye :)

Kürü keseli ay oldu nerde ise , ki ben artık vücut geliştirmeyi bıraktım ,

Ki üstsüz değilim 2 beden büyük alırım her zaman kıyafetlerimi :) ama sen oradan nasıl yaptıysan hemen anlamışsın kas kütlemi bravo :)

Bu arada ben kullandığım tek ilaca para vermem , her zaman hediye gelir bana ...

Saygılarımla , Danny Boy ...

Kürü bırakman isabet olmuş . Bu küre gerçekten başladınmı bilemem ama başlaman hata zaten seni gaza getirmişler kanımca bu vucuda böyle kür yapılaz . Üstsüz olman gerekmez kolların cılızlığından içerde ne olduğu az çok tahmin ediliyo .

Ya evet hediye geliyo thums:thums:

illa kaslı görünmek için slimfit mi almak lazım ben açıkça söyliyim videoyu izlerken gülmekten öldüm yok dannyboyun kolu azmış çokmuş falan girmeyin bu muhabbetlere :D

çok deli video bu arada :D

Back
Yukarı