Danny Boy ile belediye tesislerinde vucud geliştirme

hogan

Üye
Daha önceki videomuz engellendiği için bu sefer vucut geliştirme idmanı video'su çektik.
Belediyenin spor tesislerinde idman yapanlar için klavuz niteliğinde bir program oldu.
Yine Danny Boy video boyunca gerek bilgi gerek hareketleri göstermesi olarak bize ışık tuttu.

Benn 3 gündür yapıyorum bu idmanı .
10 kilo verdim kollarım 8 cm kalınlaştı.
Gerçekten inanılmaz bir siste herkes denemeli.

https://www.youtube.com/watch?v=x0OGbV0JkqQ&feature=youtu.be

çok güldüm eğlenceli bir video olmuş:D bu arada caddebostan harikadır yahu kaçta geziyorsunuz çoğunlukla oralardayım sizle karşılaşmadım ilginç yani :D alkol biraz var sanırım :D o aletlere gelince işe yaramıyor bence az ilerde barfix aletleri falan var orada çalışın gençler:D

Foruma renk katiyorsunuz :) Grup dersleri de olacak mi? Avrupa turneleri dusunuyor musunuz? Turne programinda guest poser olarak olarak Danny Boy u Polonya'da gorebilecek miyiz? Hogan neden daha aktif rol almiyor? :)

Ozel olarak bu karsilikli kardio hareketi, Haydar Dumen'ce dizayn edildigi icin videoda kullanimasi etik mi?

Sorularin yanitlarini rica ediyorum

Foruma renk katiyorsunuz :) Grup dersleri de olacak mi? Avrupa turneleri dusunuyor musunuz? Turne programinda guest poser olarak olarak Danny Boy u Polonya'da gorebilecek miyiz? Hogan neden daha aktif rol almiyor? :)

Ozel olarak bu karsilikli kardio hareketi, Haydar Dumen'ce dizayn edildigi icin videoda kullanimasi etik mi?

Sorularin yanitlarini rica ediyorum

Sevgili bhmcr.

Yorumların için teşekkürler.
Sorularına cevap verim.

Grup dersleri ileride yapabiliriz ama biz genelde çekirdek kadro çok eğlenerek video çekiyoruz ama sadece videoda değil bütün gece oturuyoruz ve gülmekten kasıklarımız ağrıyor:)

Avrupa için şeker bayramında bu 3 lü zaten avrupada olacak ama farklı farklı şehirlerde.
Ama kurbanda büyük ihtimal bir avrupa yapıcaz.Belki polonyaya bile geliriz.

Aktif rol alamıyorum çünkü kasın kadar ekranda görülebilirsin gibi bir kural var videolarda:)
işin şakası bir yana bir dahaki videomuz çok daha iyi olacak emin olun.

birde uyarı gibi olmasında arkadaşlar şu antonio konusu üzerinden diğer üyelere gönderme yapmayın çünkü olan bana oluyor :) hazır forum sakin aman karışmasın:) çünkü beni bilen bilir forumda gördüğümü yaşadığımı yazarım bunun için sevenimden çok nefret edenim var gibi geliyor bana insanlar duymak istediği şeylerin söylenmesini isterler birde o son günlerde çok tartışmaların içinde yer aldım o yüzden anlayışla karşılayın saygılar sevgiler

yardim etsene mk :D kismina oldum gulmekten bacak calisirken :D danny boy bide ne is yapiyorsun merak ediyorum evden bilgisayarla calisiyorum falan diyodunda meslegini merak ettim yanlis anlamazsan soylermisin :D

Forumun neşe kaynağı gibisiniz.

Bütün videolarınızı kahkalar atarak izledim.

Bu videoda sevdiğim yer:

Yardım etsene mk:DBacak çalışma kısmında:D

(Kadir Topbaş görmesin videoyu :))

Harbi sesli güldüm :D Aletlerin ne kadar etkisiz, işe yaramaz olduğuyla dalga geçerken ince mesajları sezdim.

Back
Yukarı