Şu kadını güzel bulanlara inanamıyorum yani...
sayın themertyıldız zaten bu hanım güzel göz var nizam var her erkeği heyecanlandıracak düzeyde bir hanım beğenmiyorum diyen erkekler böyle hanımlar nadir olduğu için tabi bulmak çok zor ne yapacaklar çirkin diyecekler halbuki Dana hanım gel sevgili olalım dese hepsi kabul eder yani birde bu hanımlar karizmatik işinde başarılı yaşam stardartı yüksek erkekleri tercih ediyorlar genelde her ne kadar Rob Baileyi sevmesemde adam ticarette başarılı pozitif karizma kas yığını bir adam medya etkiliyor insanı göğüsü kalçası olmayan dal gibi kızları bize ideal vücutlu diye tanıtıyorlar kendi zevkimizi yok ettiler ama ben medyanın ne dediğine bakmam Dana hanım Nicole Wilkins Jamie Eason bize güzel diye gösterilen kızlardan kat kat daha güzeldirBen de çirkin bulanlara inanamıyorum.![]()
her profesyonel sporcu steroid alır bikini modeller bile göğüsleri büyük dolgun olanlar silikon taktırıyor buda bilinen bir şeyacaba extradan testesteron alıyormudur çünkü göğüsleri yok olmuş resmen?
sporculuğuna ve başarısına şapka çıkarılır ama çekici olduğu fikrini düşünmek bile istemiyorum arkadaşlar...
Şu kadını güzel bulanlara inanamıyorum yani...
beğenmeyen yok aslında az bulunan güzel vücutlu yüz olarakta güzel bir kadın olduğu için kedi ciğer hesabı işte yoksa yazdığım gibi Dana hanım sevgili olmayı teklif etse hiçbir erkek red etmez çok ağır cümle olmuş ancak biraz sakin olmalıyız durduk yere ortalık karışmasın zaten bu kadından iğrenenler zayıf yada yağlı kızları görünce direk bayılıyorlardır kesinBu kadını beyenmeyen erkeğe ben ılık gözüyle bakarım.
Bu kadını beyenmeyen erkeğe ben ılık gözüyle bakarım.[
bu ne demek oluyor şimdi?
Ilık = GayBu kadını beyenmeyen erkeğe ben ılık gözüyle bakarım.[
bu ne demek oluyor şimdi?![]()
Bu kadını beyenmeyen erkeğe ben ılık gözüyle bakarım.[
bu ne demek oluyor şimdi?