Dambıl seti ağırlık tavsiyesi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ubıh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ubıh

Üye
Merhaba arkadaşlar. Döküm dambıl set almak istiyorum. Setteki plakalardaki kilo farklılıkları kafamı karıştırdı. Hangi ağırlıkların olması daha iyi olur. Örneğin;
1.Set
2,5 Kg. x 4 adet Krom Plaka
1,25 Kg. x 4 adet Krom Plaka
0,5 Kg. x 4 adet Krom Plaka
2.Set
8 adet x 1 Kg. Krom Plaka
4 adet x 2 Kg. Krom Plaka

haklısınız ama dambıl setleri böyle oluyor genelde. o zaman plakası az ama ağırlığı fazla olandan tercih etmek lazım. teşekkür ederim.

Yakın zamanda 1. seti satın aldım. Kaldırabildiğiniz ağırlık ne kadar bilemiyorum ama ben kendimden örnek verirsem teki 10 kg gelmeyen dumbell hafif geliyor. Ben bu sete 4 adet 5kg plaka ilave ettim. Uzun zaman ihtiyacı giderecek bir set oldu.
1. set bana daha mantıklı geldi çünkü güçlendikçe ağırlığı arttırabilmeniz için küçükten büyüğe kademeli gien bir ağırlık seti daha iyi olabilir.

Yakın zamanda 1. seti satın aldım. Kaldırabildiğiniz ağırlık ne kadar bilemiyorum ama ben kendimden örnek verirsem teki 10 kg gelmeyen dumbell hafif geliyor. Ben bu sete 4 adet 5kg plaka ilave ettim. Uzun zaman ihtiyacı giderecek bir set oldu.
1. set bana daha mantıklı geldi çünkü güçlendikçe ağırlığı arttırabilmeniz için küçükten büyüğe kademeli gien bir ağırlık seti daha iyi olabilir.
Teşekkür ederim cevabınız için. Ben de cosfer marka 22kg dumbell seti aldım. Demir döküm. Bir de ağırlık sehbası aldım. Şimdilik memnunum.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Arama Kelimeleri : dambıl, dambıl seti

Yukarıdaki arama kelimelerini ya da aklınızdaki konuyu arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı