Damarlar

1. Yağ oranının azalması
2. Kas çalışması
3. Şekersiz beslenme

Bu 3'ü damarlarınızın görülmesini sağlar.

Ben bulkta 84 kilo olduğumda damarlar vs. görülmüyordu. 2.5 aylık diyetten sonra şu anda kasık ve ön kol bölgemde çok fazla damar görüldü.

kollarımda ki damarlar belirgin ama sağ kolumda daha falza belli oluyo ,,bn kasık bölgesinde istiyorum ayrıca diyet yapmamı gerektirecek kadar kilolu değilim ki

Son düzenleme:
benim de sag kolda bi ara damarlar çıktı iğrenç geldi çıkmasın diye dua ediom.kasıkta damarı napıcaksınız bayım?

kollarımda ki damarlar belirgin ama sağ kolumda daha falza belli oluyo ,,bn kasık bölgesinde istiyorum ayrıca diyet yapmamı gerektirecek kadar kilolu değilim ki

Yukarıda yazılanları bir daha oku.Sonra gene oku.Ne diyor zayıf olman mı gerekli diyor?Yoksa ödemi atman,kas yapman,yağ oranını azaltman mı lazım diyor?Öncelikle zayıf ama yağlı olabilirsin.

Kötü Çocuq yağ oranımın fzla olduğunu düşünmüyorum ,baklava dilimleri baya belirgin kasıklarda güzel görünüyo ama ben alt karın ve kasıklardaki damarların çıkmasını istiyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:12 ----------

van damme,, damarlar beni daha motive ediyo ,bide ben gösteriş için istiyorum güzel görünüyo

Bak ben yağlıyım baya yağlıyım şuanda Bulk.Ama damarlıyım.Demekki zayıflıkla alakası yok yağlı olduğum halde dmarlıyım.Kollardan bahsediyorum.Ödem at.Bitki çayı iç.Mate çay,yeşil çay işe yarayacaktır.

Back
Yukarı