Damar Belirginleştirme

Cobain ~

Üye
Arkadaşlar benim kolumun arka taraflarında damarlar var fakat ben kolumun ön tarafında damar çıkmasını istiyorum bunun için önerceğiniz egzersiz vs. varmı yağ oranım düşük bu arada.

Damarları kalınlaştırmak için bi aralar sanki bi yöntem görmüştüm tam hatırlamıyorum kol çalışırken bicepslerin başladığı yere yani omuz bitiminden lastik takıyolar ki çalışırken damarlar şişsin bi yandanda lastik sıktığı için kanı damarlarda tutuyo tabi çok yanlış bişey damar işi genetiğe bağlı bazı insanlarda spor yapmadığı halde birazda yağsızsa damarlar yıllarca çalışıyomuş gibi çıkıyo ama tabi genetik olarak böyle bişeyin yoksa sen çalıştıkca zamanla damarlar bu tekrar tekrar kalınlaşıp fazla kan pompaladıkça yavaş yavaş uyum sağlamak için kalınlaşıyo.Tabi bunlar kendi fikirlerim yani bi aralar okuyup aklımda kalanları yazdım.

Damar çıkması yağ oranıyla alakalı. Ekstra olarak L-Arginine gıda takviyelerinin buna yardımcı olduğu söyleniyor.

Evet yağ oranıyla cok alakası var.Ben 17 yasima kadar sinav cekiyordum.Damarlarım otoban gibiydi.Şınavın etkisi var mı?
Orasını bilemem

Yağ oranı tabi bulk bitimine doğru kollarım hariç tüm damarlarım görünmez hale geliyor. % 7 deneyebilirsin çok uğraştırır ama istediğin damara kavuşursun.

Back
Yukarı