asasking12
Üye
Merhaba.1 yıldır bu sporu yapmaktayım,forearm bölgesindeki damarların çoğu belli oluyor şöyle diyeyim elden dirseğe kadar şerit gibi burda sıkıntımız yok.Sıkıntı bicepsin üzerinden geçen damar ile alakalı dediğim gibi damarım dirseğe kadar geliyor ama bicepsin üstündekini anca triceps pozu verir gibi yaparken görebiliyorum onun haricinde normal şartlarda gözükmüyor.Biraz takıntı yaptım gerçekten çok estetik katıyor kola.Benim istediğim normal dışarı çıktığımızda yani her zaman gözükmesi.
İsteyene SS ekleyebilirim.
Bu nedenlerden dolayı arijinin almak istiyorum ayrı olarakmı alayım ayrıysa hangisini tavsiye edersiniz veya hazır protein tozumda bitmişken Muscletech hardcore pro series 4 ıbs. mi alsam zira onun içeriğindede arijinin bulunuyor ama değerlerini bilmiyorum.
Yaş 19-Kilo 71-Yağ oranı %11
Bütçe olarak tek başına arijine 100tl ücret ödeyebilirim.
İsteyene SS ekleyebilirim.
Bu nedenlerden dolayı arijinin almak istiyorum ayrı olarakmı alayım ayrıysa hangisini tavsiye edersiniz veya hazır protein tozumda bitmişken Muscletech hardcore pro series 4 ıbs. mi alsam zira onun içeriğindede arijinin bulunuyor ama değerlerini bilmiyorum.
Yaş 19-Kilo 71-Yağ oranı %11
Bütçe olarak tek başına arijine 100tl ücret ödeyebilirim.