Dalgali low carb diyeti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Neobir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Neobir

Üye
Herkese selam dostlar low carb diyeti uygulamaya başladım daha öncesinde denememiştim,yag yakmam durdu bende metabolizmayı şoklama amaçlı şuanlık dalgalı low carb diyeti uyguluyorum. Yaşadıgım sıkıntıda şu ortalama 90-110 arası carb 80-90 arası yağ alıyorum 140 grama yakın kadarda protein alıyorum. Durum böyle oluncada aldıgım kalori 1700 falan anca oluyor. Bmr im 1800 cikmisti 2100 kalori ilede yag yakabiliyordum. Proteini arttırayım diyorumda, daha once 150gramin ustune cikmisligim yok. Bu tur diyeti uygulayan varmidir acaba tavsiyelere acigim dostlar.

Kaliteli karbonhidrat aldıktan sonra yağ sorunun olmayacaktır. İhtiyaç fazlanın dışında protein alma ve eksiklerini yağlardan karşılayabilirsin.

Yag ve karbonda sikinti yok zaten. Protein alimi sorun oluyor bazen, o gun hele evde baklagillerden bi cesit yoksa dahada sikinti oluyor. 200 gram tavuktan fazlasini yiyemiyorum midem kabul etmiyor. Et zaten yiyemiyoz butceden dolayi :) balik ve yogurt ile tamamliyorum kalan proteini.

Kardes bende fazlasini almiyorum zatende, bahsettigimiz konu low carb diyeti, normal makrolari alir gibi alirsam cok fazla kalori acigi olusuyor yukarda acikladim zatende neyse saol cevabin icin

Back
Yukarı