Daha önceden BB yapıyordum. Ara verdim. Yardım

Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar..
Arkadaşlar ben geçen yıl 7 8 ay body yaptım o süre içerisinde 14 kilo aldım ve vücudum gerçekten çok düzgün ve fit bir şekil almıştı. İnsanlar 7 ay yaptığıma inanmıyordu o derece..
Lakin üni. sınavına hazırlandığım için sporu bırakmak zorunda kaldım. Aradan 16 ay falan geçti hiç spor yapmadım aynı kilodayım ama vücudum vasat durumda :( Nasıl başlamalıyım toparlamak için ne yapmam lazım eski günlere dönmek istiyorum yardım edin lütfen......

Buarada yaşım 19, boyum 182, kilom 81

Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar..
Arkadaşlar ben geçen yıl 7 8 ay body yaptım o süre içerisinde 14 kilo aldım ve vücudum gerçekten çok düzgün ve fit bir şekil almıştı. İnsanlar 7 ay yaptığıma inanmıyordu o derece..
Lakin üni. sınavına hazırlandığım için sporu bırakmak zorunda kaldım. Aradan 16 ay falan geçti hiç spor yapmadım aynı kilodayım ama vücudum vasat durumda :( Nasıl başlamalıyım toparlamak için ne yapmam lazım eski günlere dönmek istiyorum yardım edin lütfen......

Buarada yaşım 19, boyum 182, kilom 81

Kendine iyi bir antreman programı yap ve çok iyi beslen.bunlar temel kurallar zaten gerisi gelir merak etme

Eski günlere dönmek istiyorsan eski günlerde ne yapıyorsan onu tekrar yap . Antrenman yap Düzgün beslen serhat gayet özetlemiş işte bence daha yapabilecegin başka birşey yok zamana bırakacaksın :)

Back
Yukarı