Daha Çok Karbonhidratmı Almalıyım Proteinmi ?

zero59

Üye
Arkadaşlar Yaş 16 3 Aydır BODY Yapıyorum Kilo 56 Boy 1.74 Kilom Az Supplement Olarak Arada Spor Salonunda 1 Er Ölçek Karbonhidrat Protein 2 3 Günde Bir Alıyordum Artık Kova Olarak Almak İstiyorum Yani KG İle Sizce Karbonhidratmı Almayalım Proteinmi Kiloma Göre Falan Normal Beslenmedede Neye Daha Çok Sık Yapmalıyım ?

bana kalırsa doğal yollarla kilo almaya kaslanmaya çalış bir süre sonra supplement takviyesine geçersin daha yeni başlamışsın ve gençsin ,zaten yaşına göre çok zayıf sayılmazsın illa alacağım diyorsan protein tabi beslenmende karbonhidratı eksik etme.

Hergün Yarım Kilo Makarna Yiyorum Ama 3 Ayda Hiç Kilo Alamadım Hatta Verdim 700 GR Falan Takviyesiz Olmucak Gibi
normal yoldan bir gelişme göremiyorsan hatta gerileme varsa inan bana supplementin hiçbir faydası olmayacaktır sadece boşa para vermiş olacaksın tecrübe ile sabit.. supplementler mücizevi ilaçlar değillerdir , destekleyici ek besinlerdir gelişimini yeterli görmeyen insanlar içindir .

Yarım kilo makarna dediğin pişmiş halimi yoksa 500 gr'lık paketten mi bahsediyorsun? İki durumda da abartı bir kalori alımı yok ortada, 1 kilo yetmiyorsa 1.5 kilo yemen lazım. Veya makarnayı sade yi,yorsan üzerine kıyma, peynir vs ekleyerek kalori miktarını arttırabilirsin. 56 kg vücudun en çok 100 gr proteine ihtiyacı var, bunu rahatlıkla günlük beslenmenden doldurabilirsin. Karbonhidrat da makarna-pilav varken hiç tozuna para verilecek bir şey değil.

Back
Yukarı