Dışarıdayken nereden yemeliyim

Arkadaşlar diyetteyim ve ciddi kilo veriyorum. Ama dışarı çıktığımda ne yesem bilemiyorum.

Sulu yemek yesem çorba +ana yemek +salata 500-600 kalori

Burger mc kfc zaten yemem baya kalori

Subway var gibi mantıklı olarak ama oda 30cm si 600 kalorisi var bir ara bakmıştım

Siz ne tavsiye edersiniz yemeksepetindende sipariş verebilirim bu benim için çok önemli iyi günler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eğer yediğin yerin menüsünde ızgara bölümü varsa ordan tercih yapabilirsin köfte, biftek veya tavuk şiş vs gibi. Yada lokantalardan karbı karşılamak amaçlı kuru fasulye , mercimek yemeği tarzı.

Ben dışarda en kötü , kuruyemiş , form ve baya açsamda kuru pilav gömerim yenilebilecek hem kalori pro olaraktan en iyiler arasında , tavuk döner tavuk iyide yağıda yağ yani.

Izgara turevleri tüketilebilir.sulu yemekde olabilir ozellikle kuru bakliyat ama suyune ekmek banmak yok.:) hergun dışarıda bunları yemek.bütçeyi zorlayabilir.

Dışarıda yenseydi vücutçular pavuk pilav çantalarını yanlarında taşımazlardı. Dışarıda bu sporla ilgili yiyebileceğiniz net bir yemek yok açıkçası, anca gidip ızgara balık veya tavuk şiş yiyebilirsiniz onda da ekmek hariç sadece eti söylersiniz, fakat en az 20-30 lirayı gözden çıkarın 1 öğün için, özellikle Bulk dönemindeyseniz.

Ben dışarda olduğum zamanlar ve dışardan yemek zorunda kalırsam esnaf lokantasına gidiyorum 2 porsiyon tavuk but ( 2 kemikli but) 2 porsiyonda pirinç pilavı yiyorum.

Öncelikle merhaba . Dışardan 2 tane ufak ton balığı yanına 1 tl kepekli ekmek alıp yiyebilirsin .. Oda olmadı 3 kutu ufak süt- 1 tane muz yiyebilirsin

If yap surekli disarda ymk zorunda kaliyrsn intermating fasting(yanlis yazmis olblrm ) arattr isine yarar o sistem yada proteinli pankek kek gbi seyler yap geceden yaninda gotur insanlrdn ceknme rahat ol eskiden bende cekinirdim.

Bence bu kadar kafaya takmaya gerek yok yağı biraz fazla diye pilav yememek gibi şeyleri. Evde az yiyip dengelersin bu kadar basit eziyete çevirmeye gerek yok

Ben dışardayken tavuk döner yiyorum tuz falan attırmıyorum yanında ayran falan oluyor. Ama bence Tavuk şiş falan daha iyi bulk döneminde ekmek olmazsa olmazdır diyebilirim eğer para mühim değil ise sulu yemek + antrikot falanda olabilir.

Dışarda derken sadece ev dışı anlamında diyorsan ben iş yerinde yarım kızarmış tavuk alırdım genelde derisini soydururdum güzelde gidiyor, yada tavuk şiş - tonbalığı + kepek ekmek- yada hazır ton balıgı ekmek var onlrdan baya iyi gidiyordu. Tabi benim aşırı kilom yoktu odavar

Back
Yukarı