dirty bulkta neler tüketiyosun ? günlük kalor iihtiyacın ne kadarmerhaba dirty bulk yapiyoum kilom 83 boyum 175 sizce definasyona gireyimmi yoksa daha buyuyeyimmi saglam sekilde yaglandim fota atacagim gorursunuz zaten son bir soru daha kilo kaybetmeden yag yakabilirmiyim
Eki Görüntüle 42540 Eki Görüntüle 42541 Eki Görüntüle 42542
merhaba kardesim ilgilendigin icin saol salondaki hoca proteini arttirip karbonhidrati azaltirsan ve kilonu sabit tutabilirsen kaslar beslenerek buyur yagda gider demisti oylede oluyoSana ölçü kaybetmeden yağ yakabileceğini ne düşündürdü merak ediyorum.
kardeşim bu arada bi arkadasla girdik bulka oda benim gibi şuan definedeyiz onun vücudu full çatlak dolu bende bitane bile yok genetik heraldeAllah kahretmesin bende bu ' dirty talking tamam mı devam mı ' ne iş? diye sordum kendime, ta ki yorumları okuyana kadarKilo kaybetmeden yağ yakamazsın, ölçülerinde bir miktar küçülme ve çatlaklar maalesef kaçınılmaz. Arkadaşların dediği gibi protein yönünden zengin besleneceksin, haftada minimum 4 hiit kardiyo yapacaksın ve basit şekeri hayatından tamamen çıkarıp, karbonhidrat ihtiyacının tamamını kompleks karbonhidratlar ile karşılayacaksın.