DİMES %100 Üzüm Suyu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozpirik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar üzüm suyunun body de diğer meyve sularına göre nası bi yararı var,bi portakal suyu ya da nar suyu içsek nası olur,özellikle nara çok faydalı diyolar.

Arkadaşlar üzüm suyunun body de diğer meyve sularına göre nası bi yararı var,bi portakal suyu ya da nar suyu içsek nası olur,özellikle nara çok faydalı diyolar.

boş mideye değilde , öğlen akşam arasında sıkılmış nar ve greyfurt çok güzel oluyor

Bir dergide okuduklarımdan sonra kafam karıştı,o yüzden buradan sormak istedim.%100 ilave şekersiz meyve suları yüksek glisemik indeks sınıfına giriyor değil mi ? Düşük glisemik indeksi olanlar %100 meyveden yapılan meyve suları.Yoksa ben mi yanlış biliyorum ?

ben meyve suyu içmeyi bırakalı çok oldu meyveler yenmek için :) posalarıyla beraber yenmeli ağız ve midede sindirilmeli. sizede meyve sularını tavsiye etmiyorum üzüm olsun portakal olsun.

Basit seker icerdigi icin, antrenman sonrasindaki yikimi, glikojen depolarini doldurarak yapima cevirdigi ve kesme seker gibi abuk subuk seylere gerek birakmadigi icin post-workout olarak yayginca kullanilabilir.

Basit seker icerdigi icin, antrenman sonrasindaki yikimi, glikojen depolarini doldurarak yapima cevirdigi ve kesme seker gibi abuk subuk seylere gerek birakmadigi icin post-workout olarak yayginca kullanilabilir.

üzüm suyu o 2-3 kesme şekerin yerini tutmayacaktır :)

Letsev yerini tutmasada rafine sekerden dogal uzum suyu cok daha iyidir.

orası öyle ama amaca hizmet açısından 2 kesmeşeker 1litre üzüm suyuna bedel ve mideyi doldurmuyor. artı belirtiğim gibi meyvelerin suyunu sıkmanın faydalı olduğunu düşünmüyorum. üzüm çok tüketirim özelikle siyah üzüm. siyah olan her meyve faydalıdır:) ama idman sonrası değil sabah kalkınca yiyorum o üzümleri güzel oluyor.

Bu ürünün güncel fiyatı nedir acaba sanki 2,89 liraya görmüştüm biraz pahalı değil mi? Elma konsantresini 1,80 gibi fiyata alıyorum 1 lira fazla geliyor bana.

dimes içenler bir daha dikkatli okuyun. 100% üzüm suyu mu diyor yoksa 100% üzüm suyu KONSANTRESİ mi. konsantre yazıyorsa işe yaramaz. 2shae nin dediği elite i ben yazacaktım gerçekten tam üzüm suyu olan o. kavaklıdere den daha doğal Coyote bir de bunu dene derim. ben elite bulamazsam kavaklıdere alırım. ama bu daha da doğal. bunun şişesinde tortular var doğal şey tortu bırakır diğerleri homojen çünki yapay. elite de ayrıca uyarı koymuşlar tortu olması bozulduğundan değil doğal olmasınan diye.
pahalı ise biraz su karıştırıp içilebilir.

yüzde yüz olsa nolur, bugun aldım yüzde yüz şeftali-üzüm suyu altında kısmen konsatreden üretilmiştir yazıyor gidip geri vericem
artı benim anlamadıgım yüzde yüz olsada ne kadar doğal olabilir ki? bunların açılmadığı sürece raf ömürleri 8-9ay hangi üzüm hangi şeftali portakal 8-9 ay dayanır, hadi attın buzhane dondurdun besin değeri gitti kayboldu, kimbilir hangi kimyasal maddeyi katıyolar içinede o kadar dayanıyor.
şahsi görüşüm hepsi kandırmaca para tuzağı, sağlık ve doğal beslenme düşmanı..
meyveler içinde kana en çabuk karpuz karışıyo suyunu sıkıp içtim bugün, ondan sonrada muz geliyo glisemik indekse göre onuda antreman bitmesine 15 dak kala hüplettim psikolojik olarak etkili olucanı düşünüyorum, ağır antremandan çıkmama rağmen zımba gibiyim gidip 1 saatte yürürüm şimdik

sormadan önce sanal ortamda araştırarak bulabilirsin
sanalmarketten sipariş edebilirsin, yada herhangi bi siteden
yada varsa eğer konyada kavaklıdere satış mağazasını bulupta alabilirsin
yada gross marketlerde hipermarketlerde migros vs[DOUBLEPOST=1413620071][/DOUBLEPOST]öyle çokta takılmamak lazım şu veya şu meyve suyu diye
meyve sularının hemen hemen hepsi aynı işlevi görür, meyveler belli miktarlarda su ve liflerden oluşur
kalori ve karbonhidrat değerleri içindeki lif-posa miktarına göre değişsede çok fazla oynamalar olmaz
posasının herhangi bir besin değeri yoktur, yersek eğer içindeki lifler bizi biraz daha fazlaca tok tutar kana karışımı daha geç olur
suyunu içtigimizde posayı devre dışı bıraktıgımız için kana karışımı daha çabuk olur
bu yüzden derlerki meyveyi kabuguyla lifleriyle beraber yiyin kan şekerini yükseltmesin diye, posasız suyu içildiğinde mide çabuk sindirir kana çok daha çabuk karışır
mesaj sayım az oldugu için inandırıcı gelmeyecektir ama ufak bi araştırmayla tatmin olacagına emin olabilirsin ben şahsen varsa eğer evde sıkma karpuz suyu yoksa portakal suyunu tercih ediyorum. hiç değilse ne oldugunu biliyorum o şişelerin içinde ne oldugunu bilebilirmiyiz?

Son düzenleme:
Back
Yukarı