düzgün kızlar varmıdır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onur04
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar da
"duzgun erkek var midir?"
diye soruyor. Iki cinsin de duzgununden bol bol var :D

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selam arkadaşlar.bir süredir bu konuyu düşünüyorum,paraya ve çeneye önem vermeyen,tek derdi sağda solda oturup yer bildirimi yapmak olmayan kızlar varmı?şanssızlığımdan mıdır nedir böyle tipler hep beni buluyor.böyle havalı ve kibirli tipler..kısacası,mantıklı,adamakıllı seven temiz kalpli kızlar varmı,sayılarımı çok az...
Paraya önem vermeyen kadın bulamazsın, bulursan da düzgün değil, içgüdüleri travmaya uğramış, gelişmemiş kadındır. Kadın çocuklarına güvenle bakacak bir baba arar, bunun için paran olması lazım, oaran yoksa bile para kazanabilecek potansiyelde olduğuna inanması lazım. Çeneye önem vermeyen kadın nedir anlamadım. Sağda solda yer bildirimi yapmayan kadın derken sanırım tiki olmayan kadın demeye çalışıyorsun. Çok fazla sayıda var ama bunlarla tanışmak için kendini geliştirmen lazım. Sanatla uğraşıyor musun, hobilerin neler, siyasi görüşün ne ve nasıl temellendiriyorsun, ne okuyorsun, ne izliyorsun vs...

Yani, istediğin gibi kızlar biraz var, biraz yok. Olan kısmı bulman için de şu anda olduğundan farklı birine dönüşmen lazım. Kendinin bir üst versiyonuna dönüşmen lazım.

Soru yanlış olmuş biraz.Düzgün insan varmıdır diye sorulsa tam kıvamında olurdu.Önce düzgün insan profilini tartışmamız gerek tabi.Nedir düzgün insan ?

eğer bir ülkede düzgün bir kız olduğunu düşünmüyorsanız düzgün bir erkekte olduğunu düşünmemeniz gerekir sitede bir arkadaş yazmıştı bir ülkenin kızları kalitesizse erkekleride kalitesizdir ve kalite bir bütündür.

Biz herhalde yaptığımız bu spor itibariyle dış görünüşe istemesekte önemi biraz yüksek tutuyoruz, ne oluyor bu durumda düzgün fizikli ve bakımlı bir kız arıyoruz bulunca da çok havalı çok kendini beğenmiş diyoruz ama öyle olupta mütevazı olabilen birine bende rastlamadım yakın arkadaşlarım, akrabalarım hepsi dahil.
Bakıyorum okulda bi kız beni kesmeye başlamış uzaktan, bi süre geçiyor ben de ona bakmaya başlıyorum, kız birden evrim geçiriyor adeta, bi havalar bi kasılmalar ulan daha tanışmadık bile biraz sabretseydin bari. Uzun lafın kısası vardır elbet öyle kızlar ama gelde bul :)

İroni amaçlı bir soru oldugunu varsayıyorum ama yinede cevapliyim elbette var ben bu sınıfa giren kızlardan birisiyle çok mutlu giden uzun süreli bir ilişki içerisindeyim aynı zamanda antrenman partnerim kendisi ,kızlar illaki erkekde bişeylere önem vericekdir bunu degiştiremezsin ya boya posa ya çeneye ya paraya bunlardan bırıne sahıp olamazsan hayalını kurdugun ilişkiye malesef kavuşamazsın

Duzgunlukte goreceli cogu kisi icin.
Kimine gore namus kimine gore guzellik kimine gore isve cilve yada hamaratlik vs uzar gider. Bu ozelliklerin butununu bulmak imkansiz. Buldum diyen yalan soyler.belli cıta larda duzgun kiz vardir elbette. Erkegin duzgunlukten ne anladigina bagli.
Havali cok bilmis havasinda olanlar icin kiz - erkek ayirt edilmemeli. Insan olarak gormuyorum bile onlari.
Her topal satıcınin bir kör alıcısı vardir, onlarada talep var demekki havalilar

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

Arayan dermanını bulur.
Sadece karşı cinsi suçlamak doğru değil.
Müslüman bir ülke olarak,imandan uzaklaşıyoruz.
Cami tuvaletinde sex yapan,okulda kuytu köşede sevişen,milletin anasına bacısına utanmadan laf atıp taciz eden bi ülkede düzgün birini aramak tabi samanlıkla iğne aramak gibi.

4 senelik bi ilişkim var kızı tek başına dışarı salmaya korkar hale geldim. O kadar şerefsiz insanlar var ki..
O kadar yüzsüz insanlar var ki,benim yanımdayken bile içine düşücek kadar bakan insanlar gördüm..
Onun için erkeklerinde kızlardan bi farkı yok.Erkekler sex odaklıdır.Kızlar ise ortamın, egosunun peşinde koşar.
20 yaşlardan sonra zaten iş paraya bakar.

Back
Yukarı