Düzenli Spora Rağmen Yağ Oranı Artışı

1 aylık düzenli yürüyüş ve kol-bacak çalışması sonrası bacak ve kol kas oranım arttı fakat genel ölçümde gözüken vücut yağ oranım %13 'ten %14.5 e yükseldi. Ayrıca az miktarda da genel kas kaybım oluştu. Bunun sebebi ne olabilir fikirlerinizi öğrenebilir miyim?

Uyuyan kasları uyandırmışsınız normal bir tepkidir bu ilk iki uç ay Kilo kaybı veyahut kilo alımı hızlı bir şekilde olur akabinde yavaşlar.
Bacak Zaten gelişimi buyuk ölçüde etkiler.Boyle % de oranlara takılı kalmayın bence Ayrica ölçüm yaptığınız alet falan ise i gerçek yağ oranlarını bulması çok zor.Yag oranı ancak bir hastaneden vs doğru bir şekilde öğrenilebilir.Velhasil Yen'i başladığınız icin bu tepkilerin olması normal siz spora ve mutlu olmaya bakın yağ oranına vs degil [emoji5]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uyuyan kasları uyandırmışsınız normal bir tepkidir bu ilk iki uç ay Kilo kaybı veyahut kilo alımı hızlı bir şekilde olur akabinde yavaşlar.
Bacak Zaten gelişimi buyuk ölçüde etkiler.Boyle % de oranlara takılı kalmayın bence Ayrica ölçüm yaptığınız alet falan ise i gerçek yağ oranlarını bulması çok zor.Yag oranı ancak bir hastaneden vs doğru bir şekilde öğrenilebilir.Velhasil Yen'i başladığınız icin bu tepkilerin olması normal siz spora ve mutlu olmaya bakın yağ oranına vs degil
emoji5.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cevabınız için teşekkürler, spor yapmaya yeni başladım. Gerçekten kol ve bacak olarak güç kazandığımı hissettim. Fakat buna bağlı olarak yağ oranım da düşmüştür diye tahmin ederken tam tersi bir sonuç çıkınca şaşırmıştım. Dediğiniz gibi bu kasların alışma süreci olabilir.

Bence aynada kendine bakarak ya da mezura ile ölçü alarak yaparsan daha iyi olur, sağlıklı yağ ölçümü için bir gün önceden kahve içmemek lazım bir kaç saat öncesinde bir şey yememek lazım onun dışında yapılan yağ ölçümleri sağlıklı sonuçlar veremeyebilir.

Sadec
1 aylık düzenli yürüyüş ve kol-bacak çalışması sonrası bacak ve kol kas oranım arttı fakat genel ölçümde gözüken vücut yağ oranım %13 'ten %14.5 e yükseldi. Ayrıca az miktarda da genel kas kaybım oluştu. Bunun sebebi ne olabilir fikirlerinizi öğrenebilir miyim?
Sadece kol bacak mi calisiyosun?

cevap basit ya fazla yiyorsundur yada zararli seker islenmis karbo vs tuketiyorsundur

Back
Yukarı