Erkal16
Üye
Merhaba arkadaşlar. Bu forumda yeniyim. Umarım iyi vakit geçiririz. Canımı sıkan konuyu anlatmadan önce biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Yaşım henüz 16. Geçen seneye kadar kilom 110 civarıydı. Şehir değişikliğinden sonra Kickbox, basketbol gibi sporlarla ilgilendim ve ardından salona başladım. Ama doğru, ama yanlış toplamda 6 ay devam ettim. Düzenli bir diyet uyguladım ve 68 kiloya kadar düştüm.(Boyum 1.83) Ancak bu süre içerisinde yeme düzenime çok büyük önem verdiğimi belirtmek istiyorum.
Geleyim sorunuma
Araya yaz tatili girdi, arkadaş ortamı tatil derken yeme düzenim fast food a kaydı. Yazlıkta olduğum içinde salona devam etmedim.(Kilom yaz tatilinde 62 lere düştü) Yaz tatilinin sonlarına doğru ilerledikçe ayda bir yediğim fast food tarzı yemekler haftada 3-4 e çıktı.Sonradan kendimi sınırlamamla şuan haftada bir belkide 2 haftada bire indirebildim. Ancak 1 yıl boyunca uzak durduğum şeyleri haftada 1 gün fazlasıyla canım çekiyor. Örneğin 6 gün boyunca düzenli olarak besleniyorsam 7. gün canım gün boyunca fast food - abur cubur gibi şeyleri istiyor.Kilomun az olduğunu biliyorum ama yinede 1 yıl boyunca uzak durduğum şeyleri paket paket götürmek beni fazlasıyla rahatsız ediyor. Tekrardan salona başladım. Kilom şuan 63-64 civarı. Yüzme gibi bir sporla beraber yapmayı düşünüyorum.
Umarım bu yemekle ilgili olan sorunumu anlatabilmişimdir. Bu konuda öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum
Geleyim sorunuma

Umarım bu yemekle ilgili olan sorunumu anlatabilmişimdir. Bu konuda öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum