Düz tabanlık ve koşu

Merhaba. Ben spor salonuna yazıldım ama bir problemim var. Yürüyüş bandında normal hızda yürüyüş yaparken ayaklarım ve diz kapağı ile ayağımın arası çok ağrıyor. Normal olmayan bir ağrı bu. Yani spor ağrısı gibi değil. Normal tempolu yürüme hızında yaklaşık 6. dakikada başlıyor ağrı ve 15. dakikada artık çekilmez oluyor. Bırak yorulmayı daha terlemeye başlamadan durmak zorunda kalıyorum. Bende düz tabanlık var bundan mı oluyor acaba? Normal sokakta yürürken bir ağrı hissetmedim bugüne kadar ama hızlı ve tempolu yürüyünce oldu. Veya koşu bandında yürüdüğüm içinde olabilir. Böyle bir şey yaşamış olan var mı? Birde ayakkabı seçimin yanlış olabilir diyeceksiniz ama sırf bunun için nike air max aldım ve ayakkabıyı bayadır kullandım normalde problem olmuyor. Sorun düz tabanlık mı yoksa başka bir şeyde olabilir mi?

Bende düz tabanlıyım koşarken kaval kemiklerime ağrı giriyor ama dayanılmayacak kadar değil . Düz tabanlığından kaynaklanıyordur çok büyük ihtimalle o yüzden tempolu yürüyüş yapıyorum terleyene kadar ağrıya alıştı ayaklarım bi zaman sonra.

bir müddet eliptik bisikleti kullanmanı tavsiye ederim. yürüyüş ve koşulara alışkın olmayanlarda bu sıkıntı olabiliyor. fakat zamanla geçiyor.

Back
Yukarı