Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dünyanın en iyi vucuduna sahip olmak mı yoksa en yakışıklısı olmak mı
Bence iki lafı bir araya getiremedikten sonra yakışıklı olsan da birşeye benzemiyor....Yoksa istediğin kadar vücut yap,ya da karizmatik (yakışıklı??) görün; keresteden (yontulmuş odun) farkı yok
Örn: kıvanc tatlıtuğ dünyann en yakısıklısı oldu önceden vücut mu vardı adamda yne asıktı kızlar yine aşık
Arnold : dünyann en iyi vücuduna sahip body builder bence gelms gecms, fakat adamda tip varmı yok ? kızların hepsi asık mı hayr değl hepside geçici sadece kasları için.
bence mümkünse yakışıklı olmaya çalışırım yani benim seçimim yakışıklı olmak
zaten vucut geliştirmeyi yakışıklı görünmek sağlıklı olmak ve zor yaşlanmak için yapıyoruz bence v.g. nin amaçlarından biri de yakışıklı görünmek ama v.g. ilede iş bitmez oturup kalkmayı bileceksin giyinmeyi konuşmayı ve en önemlisi allah vergisi bir çekiciliği olmalı adamın
v.g. yapılırda olmayan güzellik elde edilmez bu yüzden yakışıklı olmayı isterdim
yakışıklı olmak kasları aşırı şişirmemek demekse orta karar kalmak demekse ben onada varım
En iyi vücuttan kasıt Jay falan değil sanırım. Misal Lazar Angelov gibi vücudun olsun tipin olmasa bile neler oluyor gör En iyi vücut elinde olan bi durum olmuyor genetik falan durumları çok önemli. Hatta iyi bir vücut yapmak için bile genetik önemli. Ben en iyi vücudu tercih ederdim tipi de estetikle hallederdim böyle bi seçim olsa Çünkü çok yakışıklı da olsan mesela bi Lazar Angelov fiziği yapamazsın genetiğin izin vermezse. Parada değiştiremez bunu yeniden doğman lazım.