dünyanın en iyi vucuduna sahip olmak mı yoksa en yakışıklısı olmak mı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shadown
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dünyanın en yakışıklısı mı en iyi vücüda sahip olmak mı

• en yakışıklısı

Votes: 216 78,0%
  • en iyi vücutlusu

Votes: 61 22,0%

• Total voters
    277
Tabiki de Vucut,yakisikli olupta napiyim siska bir vucudun ustunde kocaman bir kafa ..aman tip olmasin benim icin onemsiz.

Jay cutler de her ikiside var,cok sempatik biri.

Son düzenleme:
arkadaşlar vucut olmassa tipi napıyım diyosunuzda bi bakın dışarda en güzel kızlar vucutlularlamı takılıyor tipi olanlarlamı . tamam vucutta önemli ama kendimizi kandırmayalım yani % 70-80 tip gerisi vucut

Ronnie Coleman olmak var , Brad Pitt olmak var gibi düşünürsek , şöyle söyliyim hiç biriniz Ronnie Coleman olamıyıcak olarak görürsem beni hatalı bulmayın , Brad Pitt kadar yakışıklıda doğuştan olmak gerek?Oda doğuştan varsa yakışıklılık vardır kendinizie bakmanız ile birlikte yakışıklısınz diye geçinirsiniz bunun olma olasılığı var ama diğeri Ronnie olmanın olma olasılığı Türkiyede %1.Anket olsanız hangisi olurdunuz diye almış olsaydım , Brad Pitt olmak isterdim ilgiyi severim ama kızlardan geliyorsa :) Yani yakışıklı...

olsaydı en zengini derdim :) sıradan bi insan olsan bile durumun iyi olursa her ikisini de bir yerlere getirebilirsin onların haricinde de istediğin birçok şeyi kolayca elde edersin

Son düzenleme:
Yakışıklılık, çok iyi vücut ve zenginlik önemli ama bir insan karaktersizse bunların önemi yoktur..!

dünyanın en iyi vucuduna sahip olmak mı yoksa en yakışıklısı olmak mı??hangisini seçersiniz.birde kısaca sebebini açıklarsanız daha iyi olur

not:ikisini birden istiyorum demek yok

dünyanın en yakışıklısı olup, en iyi vücudun ardından gelen ikinci kişi olmayı seçersem ikisini birden seçmemiş olurum değil mi

nedense herkes vücudu seçtiğinde, çirkin olmayı kabullenmek zorundaymış gibi yorum yapmış

İkisi de çok iyi gibi duruyo ama değil. Ben dünyanın en yakışıklısı değilim biraz vücudum var bitane uzaylı getirip dolaştırsam daha az bakarlar heralde.

en zengini olmak iyi fikir zaten zengin olunca insana bir karizma geliyor iyi giysiler,bakım pahalı kokular derken az çok tipinde yakışıklı oluyor:) zaten iyi vücut yapmak için ne kadar paran varsa o kadar iyi üstelik dünyanın en zengini oluncada istemediğin kadar çok güzel kızlarla sevgili olursun sözün dinlenir emir almazsın emir veririsin ben şimdi düşündümde en zengini olayım:)

En yakışıklı olmak tabi ki ilk tercihimdir :)
Vücudu bir şekilde geliştiririz; ancak tip Allah vergisidir. Bu yüzden tipimin öncelikli olarak iyi olmasını isterim. Tabi bu arada sağlıklı olmak da vücud geliştirmekten önce gelir...

dünyanın en iyi vucuduna sahip olmak mı yoksa en yakışıklısı olmak mı??hangisini seçersiniz.birde kısaca sebebini açıklarsanız daha iyi olur

not:ikisini birden istiyorum demek yok

En iyi vücuda sahip olsam gider sokak dövüşü ya da MMA yci olurdum.. boşa gitmesin vücut :D :D

Ama yakışıklılık 0,00001 adım önde :D

Tip için yapacak bir şey yok, estetik ameliyat olanlar var ama ancak burnunu falan düzeltebilirsin. Ama spor yaparak istediğin gibi bir vücuda sahip olma olanağın var. Dolayısıyla spor önemli. İdeal bir kilo ve biraz kaslanmak, tipin nasıl olursa olsun seni bi tık öteye taşır. Hem erkeğin tipsizi olmaz derler.
Bu arada aşırı kaslı erkeklerden hoşlanmadığını söyleyen kadınlar da oldukça fazla. Ama ben onları da çok samimi bulmuyorum. Çıplak gözle gördükleri zaman hoşlananlar hatta dibi düşenler çoğunlukta bence. :) Para mevzuna hiç girmeyeceğim. Para piyangodan da çıkar şanslıysan ama yeni bir tip ya da ideal bir vücud satın alamazsın parayla. Ben çok zengin olduğum için yanımda olan ama kaslı ve yakışıklı erkeklere de iç geçirerek bakan bir hatunla olacağıma, benimle beni beğendiği için birlikte olduğunu bildiğim bir kadınla olmayı tercih ederim.
Kadın olsaydım tipi çok yamuk olmamak kaydıyla kesinlikle iyi vücuda sahip, sporcu bir erkeği tercih ederdim (Kendimi tarif etmiş oldum) :) diye düşünüyorum. Yani vücud 1, tip 2, para 3 olur sıralamam.

Şimdi şöyle bi soru yöneltiyorum.
İyi vücudu olup, tipsiz birini gördünüz mü?
Vücud erkeği , karizmatik,güçlü,çekici gösterir.
Yakışıklı olsan bile,iyi bir vücut ile çektiğin dikkati çekemessin.
Ben 2 ' side diyorum=).
Ama ankette,iyi bir vücudu işaretledim.
Plajda kaslı bi erkek mi dikkat çeker? Yakışıklı bir erkek mi?
Bu dışarsı içinde geçerli.
He eğer çok çok tipsizsen zaten seni hiç birşey kurtarmaz.
Ama orta halli bi tipin varsa.Biraz bakım, biraz saçlara şekil, üstüne yakışan şık elbiseler tamamdır =)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:35 ----------

Dışarıda böyle gezdiğinizi düşünsenize=)?
16588d1341731470-mahmut-irmak-mahoojpg

Back
Yukarı