en iyi vücud dersen jay cutler kai phil vb. gibi olman lazım hatta daha iyi fitnes model derseniz o tipten bir sürü var haliyle fit vücud denir onlara en iyi vücud dersen olympia gibi vücut olması lazım ki o kadar iriliğe kim bakar bilmem en yakışıklısı derim vücut sonradanda yapılıren iyi vucüdu derim.....
http://www.buyutec.net/p-cirkin-adam-31028.htmlBende en iyi vucut taraftarıyım iyi bir vucut yakışıklı yapar zaten insanı![]()
boy uzatılabilir vücudun sınırları olsa bile büyüme hormonları (steroid) ile bu sorun çözülürİyi bir vücuda sahip olmanın da sınırları vardır ve doğuştan gelen şans faktörleri vardır. 180 cm'lik adamla 150 cm'lik adamın arasındaki fark gibi, geniş omuzlu adamla dar omuzlu adamın arasındaki fark gibi...
http://www.buyutec.net/p-cirkin-adam-31028.html
bu adam gibi tipin olsa vücudun süper olsa gene kim bakarvücut geliştirme yakışıklı yapmaz vücuduna şekil verir ve insanı daha genç gösterir
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:07 ----------
boy uzatılabilir vücudun sınırları olsa bile büyüme hormonları (steroid) ile bu sorun çözülür
ben 180 cm 190 cm olur demedim bitkisel ilaçlar özel hastahane filan gittimi ameliyat filan bir sürü şey çıktı uzar haliyle ama 180 cm filan olur diye yazmadım dar omuzlu iken geniş omuzlu olur diye birşeyde yazmadım dar omuzluysan bu genetiktir elden birşey gelmezne alakası var konunun buyume hormonlarıyla . evet boy uzar ama 150 adam 180 olmaz kı genıs omuzlu hıc olmaz . konu hakkında bılmeden konusmanın ne manası var sımdı
buyume hormonu evet tedavı amacıyla boy uzatmada kullanılır ama kımse 190 lık bır mankene donusmez yada kımse dar omuzluyken 140 omuzlu devasa bır adama da donusmez . ve dıyelım kı ole bır durum var okadar yanetkıye degermı . kı degmese bıle ayn etkı kesın olcak
kı 150-160 boyları genelde gh tedavsı uygulanmaz . cuce degıllerdır cunku
bu konularda konusurken bıraz dıkkatlı olalım konu saglık
ben 180 cm 190 cm olur demedim bitkisel ilaçlar özel hastahane filan gittimi ameliyat filan bir sürü şey çıktı uzar haliyle ama 180 cm filan olur diye yazmadım dar omuzlu iken geniş omuzlu olur diye birşeyde yazmadım dar omuzluysan bu genetiktir elden birşey gelmez