dünyanın en iyi vucuduna sahip olmak mı yoksa en yakışıklısı olmak mı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shadown
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dünyanın en yakışıklısı mı en iyi vücüda sahip olmak mı

• en yakışıklısı

Votes: 216 78,0%
  • en iyi vücutlusu

Votes: 61 22,0%

• Total voters
    277

shadown

Yeni Üye
dünyanın en iyi vucuduna sahip olmak mı yoksa en yakışıklısı olmak mı??hangisini seçersiniz.birde kısaca sebebini açıklarsanız daha iyi olur

not:ikisini birden istiyorum demek yok

Son düzenleme:
bence yakışıklı olmak. sonuçta yakışıklı değilseniz ne yaparsanız yapın değiştiremezsiniz ama teorik olarak herkes dünyanın en iyi vücuduna sahip olabilir yani kendi elimizde olan bir şey. ama yakışıklılık için yapacak bir şey yok eldeki malzeme neyse onla devam.

en iyi vucüdu derim.....

Tipim olsun, vücudu sonradan da yaparım:)

Bende en iyi vucut taraftarıyım iyi bir vucut yakışıklı yapar zaten insanı :)

en iyi vucüdu derim.....
en iyi vücud dersen jay cutler kai phil vb. gibi olman lazım hatta daha iyi fitnes model derseniz o tipten bir sürü var haliyle fit vücud denir onlara en iyi vücud dersen olympia gibi vücut olması lazım ki o kadar iriliğe kim bakar bilmem en yakışıklısı derim vücut sonradanda yapılır

yakışıklı olmak insanın elinde olmayan bişiydir,allah vergisidir...ama iyi bir vücuda sahip olmak insanın elindedir...ben yakışıklı olayım,vücududa sonradan yaparım :) bu işin şakası tabi,elimiz ayağımız tutsun,sağlığımız yerinde olsun varsın yakışıklı olmayalım :)

İyi bir vücuda sahip olmanın da sınırları vardır ve doğuştan gelen şans faktörleri vardır. 180 cm'lik adamla 150 cm'lik adamın arasındaki fark gibi, geniş omuzlu adamla dar omuzlu adamın arasındaki fark gibi...

• Like
Reactions: Azi
Bende en iyi vucut taraftarıyım iyi bir vucut yakışıklı yapar zaten insanı :)
http://www.buyutec.net/p-cirkin-adam-31028.html
bu adam gibi tipin olsa vücudun süper olsa gene kim bakar :) vücut geliştirme yakışıklı yapmaz vücuduna şekil verir ve insanı daha genç gösterir

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:07 ----------

İyi bir vücuda sahip olmanın da sınırları vardır ve doğuştan gelen şans faktörleri vardır. 180 cm'lik adamla 150 cm'lik adamın arasındaki fark gibi, geniş omuzlu adamla dar omuzlu adamın arasındaki fark gibi...
boy uzatılabilir vücudun sınırları olsa bile büyüme hormonları (steroid) ile bu sorun çözülür

http://www.buyutec.net/p-cirkin-adam-31028.html
bu adam gibi tipin olsa vücudun süper olsa gene kim bakar :) vücut geliştirme yakışıklı yapmaz vücuduna şekil verir ve insanı daha genç gösterir

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:07 ----------

boy uzatılabilir vücudun sınırları olsa bile büyüme hormonları (steroid) ile bu sorun çözülür

ne alakası var konunun buyume hormonlarıyla . evet boy uzar ama 150 adam 180 olmaz kı genıs omuzlu hıc olmaz . konu hakkında bılmeden konusmanın ne manası var sımdı

buyume hormonu evet tedavı amacıyla boy uzatmada kullanılır ama kımse 190 lık bır mankene donusmez yada kımse dar omuzluyken 140 omuzlu devasa bır adama da donusmez . ve dıyelım kı ole bır durum var okadar yanetkıye degermı . kı degmese bıle ayn etkı kesın olcak

kı 150-160 boyları genelde gh tedavsı uygulanmaz . cuce degıllerdır cunku

bu konularda konusurken bıraz dıkkatlı olalım konu saglık

• Like
Reactions: Azi
ne alakası var konunun buyume hormonlarıyla . evet boy uzar ama 150 adam 180 olmaz kı genıs omuzlu hıc olmaz . konu hakkında bılmeden konusmanın ne manası var sımdı

buyume hormonu evet tedavı amacıyla boy uzatmada kullanılır ama kımse 190 lık bır mankene donusmez yada kımse dar omuzluyken 140 omuzlu devasa bır adama da donusmez . ve dıyelım kı ole bır durum var okadar yanetkıye degermı . kı degmese bıle ayn etkı kesın olcak

kı 150-160 boyları genelde gh tedavsı uygulanmaz . cuce degıllerdır cunku

bu konularda konusurken bıraz dıkkatlı olalım konu saglık
ben 180 cm 190 cm olur demedim bitkisel ilaçlar özel hastahane filan gittimi ameliyat filan bir sürü şey çıktı uzar haliyle ama 180 cm filan olur diye yazmadım dar omuzlu iken geniş omuzlu olur diye birşeyde yazmadım dar omuzluysan bu genetiktir elden birşey gelmez

Benim şıkkım yakışıklı olmak ama şöyle birşey var, eğer çok yakışıklı biri sıska ya da şişkoysa yine kaybeder. Aynı şekilde iyi vücutlu biri çok çirkinse yine kaybeder, ikisi birbiriyle bağdaşır.

ben 180 cm 190 cm olur demedim bitkisel ilaçlar özel hastahane filan gittimi ameliyat filan bir sürü şey çıktı uzar haliyle ama 180 cm filan olur diye yazmadım dar omuzlu iken geniş omuzlu olur diye birşeyde yazmadım dar omuzluysan bu genetiktir elden birşey gelmez

ozman demdınde neden dıger arkdastan alıntı yaptın. 150 adamla 180 ı karsılastrma yapan mesajdan alıntı yapıyosun sonra yok ben demedım dıyosun

neyse baslıgı kırletmeyelım

aynen vücut sonrada yapılabilir

Back
Yukarı