Dünyanın en iri bayan vucutçusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan split
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
katılıyorum her nekadar kadınlıktan cıktıysada ortada buyuk bi emek var bu emeye sayglı olmalıyız bence. başindan neler geçti neden boyle oldu bilemeyiz.

bacakları çok ince duruyor farkettiniznmi ve tırnaklarıda bakımlı hala bir bayanım demek istiyor kendini kanıtlamak için yapıyor olabilir mi? ne dersiniz ben bacaklarını beğenmedim eleştirimi kadınlığıyla değil sporcu yönüyle yapmak gereki diye düşündüm bacaklar ıı

Nicole Bass çok eskilerden kalma bir kadın vücutçu, 1997 yılında Pro oldu ve zaten o sene müsabıklığı bıraktı.
Boyu 1.93 değil, 1.88 ama hakikaten gelmiş geçmiş enuzun boylu kadın pro vücutçu.
Gençliğinde hiç fena değildi tipi ama aldığı androjenler onu gerçekten hoşafa çevirmiş, 22 yaşındaki hali çok farklı, eminim o olduğuna inanmakta zorlanacaksınız...

Kendisi Ukrayna kökenli ve ailesindeki en kısa kadınlardan birisiymiş!

bayanların aşırıya kaçması hiç hoş değil. Ama o bayanıda gaza getirenler var. Hep böyle oluyor. Steroidlerle ne hale gelmiş bayan. İnsanların erkek görünümünü anlamaması yada hemen ön yargılı olmaması içinde makyaj yapıp bakımlı olmaya çalışıyorlar ama ne kadar uğraşsalar steroidler buna izin vermiyor :lol:

ARWENPOWER dedi:
bayanların aşırıya kaçması hiç hoş değil. Ama o bayanıda gaza getirenler var. Hep böyle oluyor. Steroidlerle ne hale gelmiş bayan. İnsanların erkek görünümünü anlamaması yada hemen ön yargılı olmaması içinde makyaj yapıp bakımlı olmaya çalışıyorlar ama ne kadar uğraşsalar steroidler buna izin vermiyor :lol:
ewet haklısın zaten gorunumu kıza benzetse bıle sesı degısıyo konustugu zaman kalın bır ses cıkıyo ınsan sasısırır yanı bencede cok asırıya gıdılmemelı

bu işe başlayanlar duramıyorki? yalnız olsalar gün gelecek boşver deyip bırakacak ama arkalarında destekleyen insanlar olunca devamlı en iyisi olmak istiyorlar. Sonuç ortada oluyor. vücudu ve suratı erkeksi. hareketleri erkeksi ve konuşması bile erkeksi. Böyle yapılarak buna SPOR diyemeyiz. SPORUN dışında bir olay bu. Bu bayan şimdi diğer bayanlara nasıl örnek olsun yada bayanlar bunu nasıl örnek alsın? 8)

split dedi:
NİCOLE BASS
192 BOYUNDA 106 KİLO
AYRICA KİCKBOX HOCASI
nb020893.jpg

nicol035.jpg

nb010940.jpg

nb019.jpg

ya bu kadın benden daha yakışıklı :) ne kullanıyorsa bende kullanmak istiyorum :lol:

önceki mesajıma eklemeyi unuttum. sizcede Mel Gibson a benzemiyor mu?

boyu uzun ve bir bayana göre oldukça iri.
Ama bizimde Aylin AKBAL'ımız var. Özellikle bacak kasları çok ii.

bence bi bayan önce bayan olmalı sonra sporcu olmalı...sporcu olarak çok başarılı ama özünü unutmamak lazım...

Ya fitness yeter bi bayana bence,ha illa yapacam derse de steroide bulaşmasın bari,şekli değişiyor :)

Back
Yukarı