SrPennywise
Üye
Arkadaşlar selam,
Tam bir buçuk aydır bu sporla uğraşıyorum. VG ci değilim amacım biraz kas kütlesi ekleyip fit görüntü sahibi olmak. Takıntımda karın bölgesi ve vücut yağ oranım...Boyum 1.82 Spora başlarken 71 kg idim şimdi 72 kg oldum... Zaten biraz kilo almak istiyorum ama kas kütlesi olarak. Vücut yağ oranım 12.4 tü spora başlarken bugün baktım 13.7 olmuş...
Benim kadar düzenli beslenmeye çalışan üstüne düşen var mı bilmiyorum... Herşeyim dakik ve yediklerime çok dikkat ediyorum. Kollarım,göğsüm,omzum sadece 1cm artmış bir ayda öncelikle bu normal mi?
Dünya masraf derken mutfak masrafından bahsediyorum. Herşeyi forumlardan internetten sıkı araştırarak güzel bir beslenme programı yaptım. Vücut yağ oranım düşeceği yerde artması beni baya bi demotive etti
Bu yağ takıntım için yardımcı olamazsınız biliyorum
ama bu beslenme programının nesi yanlış bana söylermisiniz? Neden kg alırken çoğu yağ olmuş listeden neyi çıkarayım kafayı yemek üzereyim sanki herşey zaman,para emek boşa gidiyor gibi hissediyorum. Lütfen yardımcı olun... Lütfen...
Hayatımda kesinlikle abur cubur,alkol, fast food, yağ, kızartma hiçbişey yok...
Sabah Öğünleri :
Bazı günler 4 haşlanmış yumurta beyazı + 2 kepek ekmek + 40gr yarım yağlı peynir + 1 domates
Bazı günler 5 yumurta akı + yulaf 4 tarçın lı pankek
Bazı günler 5 yumurta akı + peynirli omlet + 2 kepek ekmeği
Öğle :
Bazı günler 150 gr tavuk göğsü + 100 gr esmer bulgur + 100gr light yoğurt
Bazı günler 100 gr kırmızı et + 100 gr esmer bulgur + 100gr light yoğurt
Akşam :
Bazı günler ton balıklı veya tavuklu salata
Pazar günleri 1kg fırında levrek
Ara öğünlerde :
Hergün 150 gr yulaf lapası + bal ve muz ile tatlandırılmış
Hergün 2 elma ve 2 havuçtan oluşan taze sıkılmış meyve suyu
Hergün 400ml light süt
Bazı günler konserve sardalya 100gr
Bu menü hiç şaşmıyor 2-3 günlük yemeğimi yapıp kapalı kaplarda saklıyorum buzdolabında...
Burada ne yanlış arkadaşlar Lütfen yardımcı olun....
Tam bir buçuk aydır bu sporla uğraşıyorum. VG ci değilim amacım biraz kas kütlesi ekleyip fit görüntü sahibi olmak. Takıntımda karın bölgesi ve vücut yağ oranım...Boyum 1.82 Spora başlarken 71 kg idim şimdi 72 kg oldum... Zaten biraz kilo almak istiyorum ama kas kütlesi olarak. Vücut yağ oranım 12.4 tü spora başlarken bugün baktım 13.7 olmuş...

Benim kadar düzenli beslenmeye çalışan üstüne düşen var mı bilmiyorum... Herşeyim dakik ve yediklerime çok dikkat ediyorum. Kollarım,göğsüm,omzum sadece 1cm artmış bir ayda öncelikle bu normal mi?
Dünya masraf derken mutfak masrafından bahsediyorum. Herşeyi forumlardan internetten sıkı araştırarak güzel bir beslenme programı yaptım. Vücut yağ oranım düşeceği yerde artması beni baya bi demotive etti

Bu yağ takıntım için yardımcı olamazsınız biliyorum

Hayatımda kesinlikle abur cubur,alkol, fast food, yağ, kızartma hiçbişey yok...
Sabah Öğünleri :
Bazı günler 4 haşlanmış yumurta beyazı + 2 kepek ekmek + 40gr yarım yağlı peynir + 1 domates
Bazı günler 5 yumurta akı + yulaf 4 tarçın lı pankek
Bazı günler 5 yumurta akı + peynirli omlet + 2 kepek ekmeği
Öğle :
Akşam :
Bazı günler ton balıklı veya tavuklu salata
Pazar günleri 1kg fırında levrek
Ara öğünlerde :
Hergün 150 gr yulaf lapası + bal ve muz ile tatlandırılmış
Hergün 2 elma ve 2 havuçtan oluşan taze sıkılmış meyve suyu
Hergün 400ml light süt
Bazı günler konserve sardalya 100gr
Bu menü hiç şaşmıyor 2-3 günlük yemeğimi yapıp kapalı kaplarda saklıyorum buzdolabında...
Burada ne yanlış arkadaşlar Lütfen yardımcı olun....