ch0sen
Üye
Arkadaşlar merhaba..
Dün hayırlısıyla spora başlamış bulunuyorum, hayatımda ilk defa olduğu için bayağı bir zorlandım hocanın verdiği programı paylaşıp yorumlarınızı öğrenmek istiyorum..
Boy : 1.75
Kilo : 76
Göbek kısmında ki yağlardan kurtulup, fit bir vücuda kavuşmak sonra ise kas geliştirmeye yönelmek istediğimden bahsettim..
İlk gün için verdiği 7 kardiyo hareketini hergün tekrarlamamı istedi ama ağırlık antrenmanı değişecekmiş hergün sanırım..
Başlayalım ;
13dk Koşu bandı - 11 Dk artan tempo ile yürüyüş 2 Dk tempolu koşu
13Dk bisiklet - 30un altına düşme dedi
Twist 150x2 (ismini bilmiyorum tam, bel çevirme hareketi
)
Düz mekik 10x5
Yana eğilme 7kg 10x5 (adını bilmiyorum yine, tek ele ağırlık alıp tersine yana doğru esneme hareketi
)
Ters mekik 25x2
Birde mekik aleti vardı oturup göğsünüze koyup eğiliyorsunuz aşağıda 25x2 yaptırdı onuda..
Ağırlığa geçtik sonrasında;
Lat pull ön omuz : 3x10
Lat pull arka omuz 3x10
Butterfly 3x10
Göğüs toplama 3x10
Ip çekme 3x10 (adını yine bilmiyorum, 2 direğin arasında iki yöne doğru kolları açıp ipleri alıyorsunuz göbek hizasına kadar çekip bırakıyorsunuz
) sol kolda çok zorlandım ağırlık düşürdüm..
Kürek 3x10 (yine adını bilmiyorum
oturur pozisyonda dizler hafif kırık karşıdan ipi göğüse kadar çekip bırakıyordum 
Son olarak 10 dk 8 dk tempo artırarak yürüyüş son 2 dk koşu..
Arkadaşlar 1 gün için nasıl bu program sizce?
Bugün yine 7 kardiyoyla başlayacağım ve sanırım ağırlık antrenmanında değişiklikler yapacak..
Dün hayırlısıyla spora başlamış bulunuyorum, hayatımda ilk defa olduğu için bayağı bir zorlandım hocanın verdiği programı paylaşıp yorumlarınızı öğrenmek istiyorum..
Boy : 1.75
Kilo : 76
Göbek kısmında ki yağlardan kurtulup, fit bir vücuda kavuşmak sonra ise kas geliştirmeye yönelmek istediğimden bahsettim..
İlk gün için verdiği 7 kardiyo hareketini hergün tekrarlamamı istedi ama ağırlık antrenmanı değişecekmiş hergün sanırım..
Başlayalım ;
13dk Koşu bandı - 11 Dk artan tempo ile yürüyüş 2 Dk tempolu koşu
13Dk bisiklet - 30un altına düşme dedi
Twist 150x2 (ismini bilmiyorum tam, bel çevirme hareketi

Düz mekik 10x5
Yana eğilme 7kg 10x5 (adını bilmiyorum yine, tek ele ağırlık alıp tersine yana doğru esneme hareketi

Ters mekik 25x2
Birde mekik aleti vardı oturup göğsünüze koyup eğiliyorsunuz aşağıda 25x2 yaptırdı onuda..
Ağırlığa geçtik sonrasında;
Lat pull ön omuz : 3x10
Lat pull arka omuz 3x10
Butterfly 3x10
Göğüs toplama 3x10
Ip çekme 3x10 (adını yine bilmiyorum, 2 direğin arasında iki yöne doğru kolları açıp ipleri alıyorsunuz göbek hizasına kadar çekip bırakıyorsunuz

Kürek 3x10 (yine adını bilmiyorum

Son olarak 10 dk 8 dk tempo artırarak yürüyüş son 2 dk koşu..
Arkadaşlar 1 gün için nasıl bu program sizce?
Bugün yine 7 kardiyoyla başlayacağım ve sanırım ağırlık antrenmanında değişiklikler yapacak..