Düşük Bütçeli Beslenme

Öncelikle herkese iyi akşamlar. 4.5 yıldır amatör olarak boks yapıyordum. Geçen ay bıraktım. Artık tamamen fitness yapacağım. Boks antremanlarının ertesi günü kondisyon için gene fitness yapardım ama beslenmeyi fazla takmazdım. Genellikle yumurta bulgur yoğurt üçlüsüyle beslenirdim. Yağıda tamamen keserdim. Bulguru haşlama yumurtanında sadece beyazı. Şimdi size sorum şu idman öncesi ve sonrası düşük bütçeli bir beslenmeyi nasıl yapabilirim? Kilom: 71 omuz: 122 kol: 35 bel: 77 gogus: 99..... tavsiyelerinizi bekliyorum

Tavuk göğsü 200 gram 100 gram haşlanmış gramaj olarak bulgur yersen yeterli olur

Gece yatmadan önce lor peyniri yersen ucuz olarak guzel olur:)

gelişmek istiyorsan sürekli beyaz et yeme, kırmızı et çok önemli. yagğsız güzel bonfile malesef kilosu 75tl civarı ama yemeden olmuyor, veya trançtan(yağsız) kıyma çektir kilosu 50tl civarı. hazır kıyma alma.

80 gramlık 3 tane light ton balığı aldım. 100 gramında 25 gr. protein var. her öğün 80 gr. balık 350 - 400 gr (pismis) bulgur yiyorum. günde 5 veya 6 öğün yapacağım. Karb. ağırlıklı beslenme olsun istedim.[DOUBLEPOST=1482762339][/DOUBLEPOST]tabiki günde 3 öğünden fazla balık yiyemem. Çok pahalı konserve. :)

Back
Yukarı