Bodybuilding sporcularıyla bütünleşmiş bir söz " No pain No gain " iyi olur şahsen ben yaz sezonu için düşünüyorum .
tabi öncelikle hobilerini,zevklerini göz önünde bulundur ne istersen onu yaptır![]()
Böyle bir dövme yaptıracak insanda o yazıyı taşıyabilecek kadar iddialı bir vücut olmalı bana kalırsa
Hadi pro vg cilerin yaptırmasına normal bakılabilir de amatör uğraşanlarda mercedes amblemli serçe gibi durur
kısmen doğru söyledikleriz![]()
bu sporla uğraşan ve emeğine karşılık verim almış birine yakışır kolları 30 cm olan birinde durmaz tabi ama illada pro 45-50 olacak diye bişey yok![]()
*başka bir öneri : dumbell kısa bar yaptırılabilir![]()
never fucking lose yazdır dostum
Never ever give up (Asla pes etme) yazdırabilirsin.
ya 20 yasinda adamsin actigin konuya bak sen sirf dovme yaptirmis olmak icin yaptiriyorsun ayrica bence yazi yazdirmak falan cok sacma bazen goruyorum koluna only allah can judge me falan yazdirmis sen kimsin yahu ?senin çapın neki boyle bisey yazdirabiliyosun? son yazdiklarimi genel olarak yazdim senin icin degil yanlis anlama.
sen simdi neden boyle ateslendin anlamadim?ne kurani ne allahi? ben onu sadece ornek olsun diye yazdim kaldi ki oyle cok dindar biride degilim oyle bir yazi yazmissinki kendimi imam falan sandim.burasi forum saygisizlik ve kurallara aykirilik olmadigi taktirde istedigim gibi yorum yazarim.dedigin dovme bence cok.sacma gorende ulkenin sahibi falan sanacak anlatmak istedigim yaptirdigin dovmenin seklinle semalinle kisiliginle statunle tutarli olmasi gerekliligiydi ve o dovme sirasan bir insan icin cok cok iddiali.Bi kere boyle sacma sapan konusamazsiniz. Once gercek anlamda dovme nedir niye yaptirilir bi ogrenin sora gelip yorum yapin.
O dedigiiz cumleyi ben tavsiye ettim (only the god can judge me). Siz mi beni yargilayacaksiniz? Allah olan siz misiniz? Dusunup dusunmeden on yargili olarak SIZIN DINI DEGEERLERINIZE TERS DUSTUGU ICIN gelmisiniz burada sacma sapan biryorum yapmissiniz..
Once bazi degerlerin ne anlam ifade ettigini ogrenin ondan sonra da eger bir tavsiyeniz varsa bu baslik altinda onu yazin.
SIZ KIM OLUYORSUNUZ DA BU BASLIGI ACANI VE YORUM YAPANLARI BU SEKILDE ELESTIRIYOR VE YARGILIYORSUNUZ
SIZE "ALLAH" DIYEBILIRMIYIM.
DIPNOT: Kur an da da belirtildigi gibi insanlarda tek bir varlik hesap sorabilir... o da siz degilsiniz.....
allah can judge me falan yazdirmis sen kimsin yahu ?senin çapın neki boyle bisey yazdirabiliyosun
.burasi forum saygisizlik ve kurallara aykirilik olmadigi taktirde istedigim gibi yorum yazarim.dedigin dovme bence cok. sacma
anlatmak istedigim yaptirdigin dovmenin seklinle semalinle kisiliginle statunle tutarli olmasi gerekliligiydi ve o dovme sirasan bir insan icin cok cok iddiali