Dövme konusunda kararsızım.

böyle bir dövmeyi layığıyla yapabilecek, işçiliği muazzam bir dövmeci bulmak zor. benim bildiğim bir tek coşkun şakre var. kendisi aynı zamanda ressamdır. bir göz at istersen.

Bence cok ıtıcı bır dovme neden boyle bıseyı kendıne yapmak ıstıyorsunkı yapacaksan daha sembolık ve cok fazla yer kaplamayan dovmelerın kızlar tarafındanda hos bulundugunu soyleyebılırım.Suanda hıc dovmem yok ama eger yaptırırsan sAG VE SOL koluma ayrı ayrı Only god can judge me ve D.Y(dorıan yates) yazdırmayı dusunuyorum bıde becerıklı bı dovmecıye denk gelırsem Karnıma 2pac da yazdırabılırım.

Böyle bişey yaptır :D

zyzztat.jpeg

Zyzz yi çok severim ama vücuduma işleyecek kadar değil :)

ya geççeksiniz askerde dovmeyı kıstırıyolarmıs filan askerde normal diyorum bakın normal bir kalite dovmeye bile şükür diyorlar. o kadar amele dovmesi gormusler ki anam. neden? ... tarzı aslana benzemeyen aslan portresi filan patates yaptırsanız sanat eseri zannederler o derece

istanbulda danny garcia ve ekibine güvenebilirsin onun dısında lucky hands var stüdyo olarak oldukca iyiler

Arkadaslar gayet mantıklı seyler yazmıs bence, yaptıracağım diyorsan kola ufak ve anlamlı birşey yaptırarak basla derim.
Benim kafamda ise adonis in oraya, yarısı baksırın altında kalacak sekilde 2 iskambil kartı yaptırmak var... Bakalım kısmet belki sadece hayal olarak kalır :)

Bu zyzz dovmesı yapılacak kadar muhterem bır ınsan degıl bence :).Soytarıca bır yasam tarzı ve kacınılmaz son...

ben cok seviyorum içimdeki benim dısarı vurmus hali ama asla yapamam o hareketleri ve o vücudu bu kdr kötülemeye gerek yok adamı zyzz benim gibi içine kapanık insanların dısarı vurmus halidir ve saygıda duyarım su ereoin kokaine gelirsek yapmasa bence daha ii olurdu belkide güzel bir gelecek ve sampiyonluklar bekleniyo olunabilirdi

yaptır aga kendine güveniyosan zaten yakıştırmışsın kendine bu da yakışacağı anlamına gelir yalnız alkol alıp yaptırma alkol kan dolaşımını arttıracağı için çok kanar.

Olaya biraz empatiyle yaklaşmaya çalışın.Açıkçası iş yapıcağım bir adamın boynunda kanlı bir ağız görsem o insana iş için çok ümit yüklemem veya bir kızın ruh haliyle düşünmeye çalışınca; kızın seninle konuşmaya bile korkucağına eminim.

Konuya biraz balıklama dalar gibi olacak ama yeni konu açmak istemedim.Bende kollarıma biraz daha şekil verip omuz ile dirsek arasına güzel birşey yaptırmak istiyordum ama ilerde memurluk işi yanar dediler birde memur dediğim savcı yani :D acaba sorun olur mu omuzda veya göğüse yaptırmak ?

Konuya biraz balıklama dalar gibi olacak ama yeni konu açmak istemedim.Bende kollarıma biraz daha şekil verip omuz ile dirsek arasına güzel birşey yaptırmak istiyordum ama ilerde memurluk işi yanar dediler birde memur dediğim savcı yani :D acaba sorun olur mu omuzda veya göğüse yaptırmak ?

Askeriyede'ki gibi muayene yapmıyorlarsa pek sıkıntı çıkmaz :)

Aslında göğüsten dirseğe kadar uzanan tribal dövmelerde güzel oluyor.
Bkz. Dwayne johnson'un sol omuzunda olan dövme.

Ama büyük ihtimal ile Türkan şoray'ın yada kız kardeşimin portresini yaptıracağım.

Bence cok ıtıcı bır dovme neden boyle bıseyı kendıne yapmak ıstıyorsunkı yapacaksan daha sembolık ve cok fazla yer kaplamayan dovmelerın kızlar tarafındanda hos bulundugunu soyleyebılırım.Suanda hıc dovmem yok ama eger yaptırırsan sAG VE SOL koluma ayrı ayrı Only god can judge me ve D.Y(dorıan yates) yazdırmayı dusunuyorum bıde becerıklı bı dovmecıye denk gelırsem Karnıma 2pac da yazdırabılırım.

gercekten mukemmel dovme seçimlerin var kola dorian yates yazdirmak nedir ya aksam aksam iyi guldurdun

Back
Yukarı