[YOUTUBE]YWrWHaWkQcY[/YOUTUBE]
Istanbul'da nerelerde vardir, kimlerden alinir bilgim yok. Ama Salih Avci seminer vermisti bir ara kali/escrima hakkinda. Bir de yine sozunu ettigim sitede bir eleman vardi kali/escrima yapan, ona da ulasabilirsin escrimador olmasi lazim nick'i.
Sokak dedigin icin kali/escrima'ya yonlendiriyorum bu arada, fazlasiyla olumculdur ve sokakta hala iddia ediyorum ki en etkili spordur. Ciplak elle de dovusulur bu arada, sadece materyalle degil, cift sopa egitimleri falan ileri seviyelerde zaten. Aklinda bulunsun.
Bharun,
Dostum senin istediğin dövüş sanatı Wing Chun. Oradaki kırmızılı Wing Chun yapıyor.
Bunun dışında dövüş sanatı olarak Wushu ya da Hapkido tavsiye edebilirim, eğer Jet Lee'nin filmlerini izlediysen Jet Lee Wushu sanatını kullanıyor...
)))))
bıçak, sopa mı taşıyalım ?!...
bu arada , tüm o kareografileri , hele bıçaklı olanlar sadece şovdur...
bıçak ustaları , gerçek askeri sanatla uğraşanlar öyle yuvarlama falan yapmazlar,adama bıçağı sokarlar ...)
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:22 ----------
bu arada , maşallah bu "wing chuncular" ne varsa bünyede topluyolar ?!..."kali ,balisong , jiu jutsu , vb vb" ...
yakında "muay thai "yi de görürsek pek şaşırmayalım ?!...))))))))