Dövüş sanatlarından Bodybuilding e geçiş

Dövüş sanatlarından body buildinge geçiş yapan ilk seviye hung gar ustasıyım sebebi gerçekten hiç bunun yapısı kaldırmaz dediğim insanlar bile bodybuilding e geçişten sonra cok iyi bir görünüm ve iri yapı elde ettiler , amacım tamamen kas yapımı geliştirmek ve görünür karın kasları elde etmek. yaşım 20 195 boyunda 107 kilo ağırlıgındayım vücud tipim endomorf. Evde halter , dambıl kum torbasına sahibim neler önerirsiniz ?

Bence uzun kas üzerinde çalışmalısınız sonuçta hung gar i ve kung fu nun diğer dalları çeviklik ve hız gerektiren dallardır. Çok şişmek sizin dezavantajınız olabilir

Oncelikle yorumun icin tesekkurler , sabit baslikta swxx in diyetini takip ediyorum fakat 9 yumurta degilde 4 yiyorum karacigere yuklenmemek icin saglik sorunlarim var . Nobet gecirme riskim oldugu icin dogal olmayan hic bir besin tuketmeyi dusunmuyorum komplimentir protein tozzudur bide fazla zorlamamaya calisiyorum.15-17 gibi bir yag orani hedefliyorum karin kaslari daha belirgin olsun diye yapay protin olmadan elde edilebilirmi cok belirgin karin kaslari ve kas artisi ?

Back
Yukarı