Burakogutcu
Üye
2,5 aydır spor yapıyorum. Öncelik olarak vücuduma hacim kazandırmak bugün 1 senedir spor yapan birisi programımı gördü ve programımda ;
* Barbell Curl
* Hammer Curls
* Close-Grip Palms Down Barbell Curl
* Concentration Curls
hareketlerini gördü ve bana " curl " hacim kazanan kası şekillendirmek amaçlı hareketlerdir senin hacim kazanman için press yapman gerek dedi bu kadar zamandır yanlış mı çalıştım yoksa söyleyen kişi mi haksız anlamış değilim. Lütfen acil yardım ediniz kendime program hazırlıyorum ve bu sorundan dolayı kafam karışmış durumda..
Son bir sorumda göğüs için bu egzersizleri uyguluyorum. Eklemem gereken veya gereksiz bir hareket var mı göğüs için;
* Bench Press
* Butterfly
* Incline Bench Press
* Cable Crossover
Lütfen yardım ediniz..
* Barbell Curl
* Hammer Curls
* Close-Grip Palms Down Barbell Curl
* Concentration Curls
hareketlerini gördü ve bana " curl " hacim kazanan kası şekillendirmek amaçlı hareketlerdir senin hacim kazanman için press yapman gerek dedi bu kadar zamandır yanlış mı çalıştım yoksa söyleyen kişi mi haksız anlamış değilim. Lütfen acil yardım ediniz kendime program hazırlıyorum ve bu sorundan dolayı kafam karışmış durumda..
Son bir sorumda göğüs için bu egzersizleri uyguluyorum. Eklemem gereken veya gereksiz bir hareket var mı göğüs için;
* Bench Press
* Butterfly
* Incline Bench Press
* Cable Crossover
Lütfen yardım ediniz..