Cure kullanımında beslenme günlüğüm

Sameths

Üye

7.00 5 yumurta 100g eti yulaf sutle birlikte salatalık dometez 1 bardak cay (sekersiz)

10.00 150g tavuk 75g princ yanıdna haslanmış sebze

13.00 150g tavuk 75 princ haslanmış sebze

15.30 150g tavuk 75g princ

18.00 150g tavuk 75g princ

20.30 - 21.00 Antreman başlangıcı / BCA / Glitamin
Antreman bitişi 25g prtoten / BCA / Glitamin

23.00 5 yumurta veya 150g somon

Toplamda Gunde 300g Protein tuketıyorum

Gün içersinde bir tanede kırmızı elma yiyorum Ögünlerdede icecek olarak ayran iciyorum

Sizce iyi bir program mı ben yararını gordum Pilav lapa bu arada hic bir ogunde yag yok tuz yok C.tesileride tavugu dısarda yiyorum ızgara olarak arada bi farklılık sart eger onerileriniz eleştirileriniz varsa bekliyorum bende bu hafta başladım curle birlikte artık yararlımı olucak zararlımı sizlerle paylaşırım​
[

Değerli üyemiz;
Lütfen mesajlarınızda yazım şekline dikkat ediniz.
Yazım dili ile ilgili kuralları okumak için lütfen buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keske gunluge yas, boy, kilo, tecrube ile baslasaydin ayrica 100 kilo uzerisin galiba 300 gram protein.

Bence fazla protein alıyorsun.
Ögünlerin birinden pirinç çıkararak tekli doymamış yağ için badem,fındık ekleyebilirsin
Senin yerinde olsam 150 gr proteinden fazla almam.
Ayrıca kırmızı et tüketmeye calış.
Başarılar.

kürden pek anlamam ama amacın bulk gibi kür yaptığın için protein ama kgx3 indir bence birde protein ile larbo eşit karbo kanatimce en az kgx4 olmalı sebzeler iyi düşünülmüş ama diyette fazla tek yönlü hacim alan birinin bu kadar özenli(0 yağ, 0tuz) gerek yok özellikle doymamış yağlara ihtiyacı var vücudun başarılar.

Evet antreman öncesi bir avuç badem, fındık yıorum . Kür 8 haftalık bir kür şuan 3cu haftadayım
ilk 2 hafta 200ml prima bolon 3-4-5-6 haftalarda 400 ml cıktı 7-8 haftada tekrar 200 ml inicek . Kilo zaten 75 x4 protein gunluk 300 ediyo antreman kocumda kgx4 protein almam söyledi o yüzde 300g alıyorum , hafta sonlarıda tavuklar kırmızı et oluyo yada balık . Tüzü zaten oldum olası sevmiyorum ama dedıgınzı gıbı doymamış yag gerekli onlarıda bademden alıyorum antreman öncesi

Back
Yukarı