Cumartesi Günü Eridigimi Hissediyorum

Arkadaşlar Cumartesi günü Gelince vücudumun erdigini hissediyorum sanki eski halimden daha kötüymüş gibi çünkü bütün çalıştıgım bölgeler geri eski haline dönüyor spora ilk başladıgımda kol ölçüm 38.5 tu geçen cuma günü ölçtürdüm ısınmıs halde kolum 35 cm çıktı bu erime sizce ne den oluyor yeterince gayet besleniyorumda arada ufak takılmalar oluyor 1 haftada 1 , 2 haftada 1 onlardan olcagını sanmıyorum sanki , uyku düzenim gitti ondanmı acaba sizce ne diyorsunuz çok soluk hissediyorum kendimi

Antrenman Programım Yeterlimi Sizce ?

1Gün 8,8,6,6

Chest Press

Benc Press

Üst Gögüs Press

Üst Gögüs Dam Press

Bench Dum Yana Açış

Bench Dum Press

Polaris

Telde Crul

Scat Crull

Cansantre Curl

------------------------------------------------------------------------

2.gün 8,8,6,6

Telde Çekiş

Dam Rowing

Lat Öne

Pus Dawn

Pus up

Kick Back

------------------------------------------------------------------------

3 Gün -- 8,8,6,6

Omuz Dam Press

Enseye Press

Arka Omuz Yana açış

Omuz Yana Açış

Uprigh

Ön Bacak ve arka bacak

Leg press hareketi vardı boy uzatmasını engelliyor diye duydum yapmıyorum o hareketi

hareketleri 4 set yapıyorum 8,8,6,6 şeklinde

ben diyorum olmadı cumartesi günüde 1,gün hareketlerinin aynısını yapıyım bi sorun teşkil edermi sizce canlar ?

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Önceki Bölüm :

Konu Dışı

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

bu erime 2 türlü olur:
1)kas erimesi:
çok risklidir devam edersen çok ince kolun olur nedeni yeterli protein ve k.hidrat almaman
2)yağ erimesi:
eğer az ağırlık çok tekrar yapıyorsan oralardaki yağlar erir ilk başta kolun yavaş yavaş erir pazuların çıkana kadr ben göbeği eritiyorum şu sıralar baya bi gitti gözle görülür derecede yakında resim ekleyecem ama kollarda inceldi baya kötü mü değil tabii ki çünkü şu an daha güzel parçalı ve belirgin akslar gözüküyor

Overtraning de olabilir buna asiri calisma, yeterli dinlenmeme, beslenememe gibi sebeplerden.
Bunun yani sira ne kadar sure oldu spora baslayali suan kacinci aydasin. Olculerin yanlis olculmus olunabilir. 4 cm ciddi bir olcu

akrep han dedigin gibi bi yag erimesi olabilir kolda bende onu çok düşündüm

Overtraning hangi hareket bilmiyorum spora başlıyalı 3 ay oldu alt yapım vardı ama

Back
Yukarı