3000 mekik yaklaşık bi hesaplama yaparsak 3 saat sürecektir neredeyse tabi dinlenmeleri de katıyorum minimum olarak bu adam antremana gidecek futbol antremanından bahsediyorum hem salona bodybuilding hem de üstüne maçları olacak ingiltere fa cup,şampiyonlar ligi,ingiltere premier lig ve bir kaç tane daha vardı isimleri aklıma gelmiyor hem bu maç temposu bir de haberlerden duymuştum genelevine gitmiş google de araştırabilirsiniz hem orda güreş hem sahada güreş artı üstüne berlusconi'nin eski manitası Faslı Kerime El Mahruk ile yat yatmadığı kadında kalmadı.Tüm bunların üstüne her gün 3000 mekik yani her gün 3 saat daha ayırıyor mekiğe bu adam hiç uyumuyor mu bunları yapmaya gün içinde 24 saat yetmez arkadaşlar hele ki bu 24 saatin 7 veya 8 saati uykuya gidiyorsa.Ben inanmadım açıkçası.
Bu arada internette cristiano ronaldoyla ilgili bir video buldum ilgilenen arkadaşlar izleyebilirler.Bana çok komik geldi özellikle cristiano ronaldo2nun yüz ifadesine bakın herşeyi anlatıyor o yüz ifadesi korku'yu dehşet'i şaşkınlığı cristiano ronaldo antremanı yarım bırakıyor korkudan

https://www.youtube.com/watch?v=VSnA9elTHdA&feature=feedlik linke tıklayarak izleyebilirsiniz.