Cristiano Ronaldo ne tür vücut çalıştı?

vesu8u3e.jpg

Futbolcular zaten meslek gereği bacak kasları sıkı oluyor orda sorun yok.Ronaldo kasları büyüttü mü yoksa var olanı sıkılaştırdı mı arkadaşlar ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

büyütüp sıkıştırmamı :D ilk defa duydum

ronaldo nun yaptığı spor fitness yani fit görünmek çok tekrar az ağırlık yapar genelde fitnessciler

Foruma fazla yazmıyorum ama dayanamadım, evet bu vücut için 20 kiloyla 100 tekrar yapıyormuş her bölge için, hem sıkılaşıp hem büyüyüp hem düşük kiloyla yüksek tekrar yapıyormuş böylece !!!

http://www.poolpumpservice.com/rivallane/wp-content/uploads/2012/09/6a00d8341c6d4753ef0134861efad0970c-400wi.jpg

Eyvallah kardeş ne kadar ağır çalıştığını göstermiş oldun

Üyelere kullanıcı adı ile hitap ediniz!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlari baz alip herhangi bir ise girismek cok yanlis sonuclar dogurur aman dikkat,nette cok karsilasiyorum bu tur seylerle

Brad pitt in vucudu,christian bale'in 60 kilodan 90 a cikmadi tekrar 58 e inmesi gibi, benim vd burada olan cogu kisinin beslenme sekillerinin cogu katkili, supplementlerden bahsetmiyoeum,yumurta sut vs hersey katkili, o sebeple bu tur insanlarin yaptigi programlari bizler tami tamina uygulasakta beslenme de tam bir fiyasko yasariz, onlar ait oldugu uzay malikanelerinde yasasinlar biz kendi ekmegimize bakalim:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen öyle, adamlar özel antrenörler programlar eşliğinde çalışıyorlar. "aaa Ronalda böyle yapıyorsa ben de böyle yapayım" deyip kafaya göre çalışmak kesinlikle yanlış bir karar bence de

Back
Yukarı