• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Crespo nun Resimleri (son sayfalara yeni resimler eklenmiştir)

Önkol derken dirsekle el bileği arasındaki kısımdan bahsetmiştim.Kür konusunda ise başlıktaki yazıların neredeyse hepsini okudum ve birçok kez kürden bahsediyorsun.Bence çok fazla kaptırmışsın kendini.Hızlı gelişim olur ama bunun acısı da çıkar elbet vücudundan bir gün.Uzun süreden beri forumdasın ve steroidlerin yan etkilerini anlatan yazılar varken bu kadar korkusuzca küre sarılabilmene şaşıyorum doğrusu.

o ne bicepsdir oyle cok begendim. omuz biraz daha calisma istiyor gibi birde karnini skladigina gore orada biseyler olabilr :D

Önkol derken dirsekle el bileği arasındaki kısımdan bahsetmiştim.Kür konusunda ise başlıktaki yazıların neredeyse hepsini okudum ve birçok kez kürden bahsediyorsun.Bence çok fazla kaptırmışsın kendini.Hızlı gelişim olur ama bunun acısı da çıkar elbet vücudundan bir gün.Uzun süreden beri forumdasın ve steroidlerin yan etkilerini anlatan yazılar varken bu kadar korkusuzca küre sarılabilmene şaşıyorum doğrusu.

belkide uzun zamandır forumda olduğumdan , bütün yazıları okuduğmdan , bu kadar kokusuzum ne dersin .. çünkü yapmayı bilirsen , düzenini bilirsen korkmana gerek yok bence. ..

Kür konusunu bu kadar vurgulamasak, bence aynı bilinçle yaklaşamayacak birçok yeni sporcuyu özendirebilir.. çünkü fotolara bakıyoruz çok iyi gelişim görüyoruz ve bolca kür sözü geçiyor.. benim gittiğim çoğu salonda leblebi gibi atıldığını gördüm hapların, insanlara yararı dokunacak bi bilgin varsa paylaşmak insanidir diyerek uyardım birçoğunu,gelişim çok güzel! içimde bir yerde bende küre büyük istek duyuyorum yapmama taraftarıyım ama şevkleniyorum o yüzden kür olayı bu kadar vurgulanmamalı. Bu bir bağımlılıktır kimse kabul etmek istemesede... altyapısı olmayan bu sporda yeteri kadar yol almamış olan insanlarda belki en ufak dozlar bile bi yerlede olumsuz bişeylerin tohumlarını atabilir bunu bilemeyiz...
güzel vücut tebrikler....

parkta cekındıgınız resımlerden bellı oluyor kı gecen yarısma donemınde bıraz daga onem vererek melıgın kutlesıne ve defınasyonuna ulasabılırdın a bıde onkolları vucudunun gerısınde deıl ısıgın azızlıgı bence gecen salonda crespoyu gordugumde ınanmadım cunku son gordugumden berı mutesem bır sekılde hacımlenmıstı crespo basarılar dılerımweightlifter:)

walla ben 17 yaşındayım kendim çalışıyorum evde mekık dumbell falan diğer resimlere baktım da 2 3 sene çalışanlara falan adamlar çok kas yapmış ama kolları falan koskocaman olmş o kadar şişirmekde iyi değil ya hele şu profesyonel bodycıler coleman mıdır nedır onlar abi onlar insanmı ya şu crespo nun avatarındaki foto bence mükemmel

crespo
basından sonuna dek yenı baktım resımlerıne .tebrık ederım guzel yagsız temız bır vucuda ulasmıssın.ısteyınce calısınca oluyormus demekkı
saygılar dılerım
devamını getırırsın ınsallah

Gelişmeler çok güzel son resimlere bakılınca hele ki bicepslerin dehşet :)

arkadaşlar , yeni hocam murat kekec in antrenörlüğünde , mart yada nisandaki klasik erkekler 1.85 + da giricem , karar verdik , iyi bi definasyon dan sonra , özellikle bacaklarda çok iyi üstünlük kurabileceğimi düşünüyorum , 21 yaşında büyük erkeklerde şansım fazla olmayabilir ama elimizden geleni yapıcaz artık kalan zamanda

cok guzel bir vucut olmus hayalimdeki seninkinin biraz daha azi yani seninki benim icin biraz abarti kaciyor.
Tebrikler insallah istedigin vucudu yakalarsin.

program hakkında biraz bilgi verirmisin

tabiki

göğüs - biceps

Bench Press 12 10 8 6 4

üst bench press 12 10 8 6

polaris ( kelebek ) 14 - 12 - 10 - 8

pullover 12 - 10 - 8

Barbell Curl 12 - 10 - 8 - 6

Alternatif Dumbell Curl 12 - 10 - 8 - 6

Konsantre Dumbell Curl 12 - 10 - 8

sehpada dumbell curl 12 - 10 - 8

Omuz - Triceps

kanat

bacak

diğer idman içeriklerini de yazıcam da şu an çok uykum var valla üşendim yarın yazarım :)

tebrik ederim kardeşim en başından başlayarak sonuna kadar tüm sayfaları taradım adeta.. :D
gelişimin çok iyi maşallah denir yani buna
yüzün aslında çok tanıdık geliyor bende fatihde oturuyorum ve bayrampasada cok bulunmuslugum var ve bende 8 yıldır basket oynuyorum.. belkide ordan fln, seni harbi bi yerden tanıyo gibiyim.. :)
bicepsler gerçekten güzel gelişim göstermiş, benimde problemli oldugum bölgedir kendisi, onun için uğraşıyorum...
tekrar tebrikler dostum kolay gelsinthums:

edit : nick dışında hitap yasaktır!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu programı ne kadar süredir uyguluyorsun; bundan önceki programında buna benziyor muydu? Ne gibi değişiklikler yaptın programında, çalışma sistemini de belirtir misin?

Bu programı ne kadar süredir uyguluyorsun; bundan önceki programında buna benziyor muydu? Ne gibi değişiklikler yaptın programında, çalışma sistemini de belirtir misin?

daha önce forumdada belirtildiği üzere , göğüs idmanını 1press 1 açış şeklinde yapıyordum ancak , ne omuzda nede göğüsde istediğim ölçüler yoktu , yeni hocam , ki eski tr şampiyonudur , bana önce press leri yap , sonra açışları , izole hareketler kas büyütmek için değil , kan pompalamak içindir , oldukca hızlı ve yüksek tekrarda yapılmalıdır , sen öncelikle gücünü , press hareketlerine ver en başa press leri koy , sonra izole hareketleri yaparsın dedi , ve şu an o şekilde çalışıyorum , şahsen çok daha iyi hisseettiğimi düşünüyorum ...

Back
Yukarı