creatin mi yoksa glutamin mi?

bence creatine hem enerji güç werio hemde proteeinsentezini hızlandırıo.

tabiki kreatin

Bence kreatin çünkü;
1 kg kırmızı ette sadece 1gr kreatin var,,
buna göre hergün kilolarca kırmız et yiyemeyeceğine göre kreatin en mantıklı seçim olur ;)

reddevil87 dedi:
Arkadaşlar glutamıninde faydasını biliyorum creatininde burada sormak ıstedigim ben glutamınde creatinde almak ıstıyorum ama paraları bunlara yatırdıgım icin benı zorluyor maddi yönden bizde ögrenciyiz sonucta siz olsanız hangisini tercih edersiniz bir kilo universal creatin 100 ytl mi yoksa yoksa Universal Nutrition Glutamine Caps (750 mg), 100 Kapsül ümü gene kararsız kaldım eminim bilgilerinizi paylaşırsınız kı bu kardeşinizde mutlu olur :D

Elma mı armut mu diyorsun. Ben sana her 2 sinide kullan derim.
ama kullanacagın urunler tablet yada kapsul olmasın. direk toz kullan.
marka olarak sana tavsiyem Nutrade yada Hardline gibi markalar. Aynı urun icin daha fazla para vermene gerek yok. Cunku icindeki hammaddeler heryerde aynı.

ozgur6677 dedi:
reddevil87 dedi:
Arkadaşlar glutamıninde faydasını biliyorum creatininde burada sormak ıstedigim ben glutamınde creatinde almak ıstıyorum ama paraları bunlara yatırdıgım icin benı zorluyor maddi yönden bizde ögrenciyiz sonucta siz olsanız hangisini tercih edersiniz bir kilo universal creatin 100 ytl mi yoksa yoksa Universal Nutrition Glutamine Caps (750 mg), 100 Kapsül ümü gene kararsız kaldım eminim bilgilerinizi paylaşırsınız kı bu kardeşinizde mutlu olur :D

Elma mı armut mu diyorsun. Ben sana her 2 sinide kullan derim.
ama kullanacagın urunler tablet yada kapsul olmasın. direk toz kullan.
marka olarak sana tavsiyem Nutrade yada Hardline gibi markalar. Aynı urun icin daha fazla para vermene gerek yok. Cunku icindeki hammaddeler heryerde aynı.

Doğru ikisininde ham maddeleri aynı ama ürünlerdeki miligram,,gram oranları farklı ;)

Akcakaya,
Kusura bakma tam olarak anlayamadım. Creatine Mono yada L-Glutamine aldıgın zaman icinde baska birsey olmazki.. Ne tur bir farkdan bahsediyorsun?

yanlış anlaşılma

ozgur6677 dedi:
Akcakaya,
Kusura bakma tam olarak anlayamadım. Creatine Mono yada L-Glutamine aldıgın zaman icinde baska birsey olmazki.. Ne tur bir farkdan bahsediyorsun?

ben hammaddeleri farklı demedimm sadece marka seçiminde gramına miligramına dikkat edilmeli dedim ;)
ok?

Haklısın! Kesinlikle katılıyorum))
Hatta formulude veriyim arkadaslara;
Utun fiyati/icerdigi Cre.M veya Glu. miktarı gram olarak :-)

Benim tavsiyem nutrade hepsiburada da satılıyor.

neden nutrade.fiyat avantajı olmadıgına gore cazip urun olmasındaki neden ne?bugune kadar kendini kanıtlamış orjınal markaları aynı fiyata temın edebilme secenegı varken bundan sporcuların avantajı ne olacak.bırcok fırmadakı zaten saf creatın ve glutamın.

glutamin kreatin +arjinin(benden olsun) gibi sup. arasında tercih kreatin olmalı.yapılan çalışmalarda gerçekten kas gelişimi ve güç artışı sağlayan bir molekül kreatin paran varsa diğerlerinide al tabi ama yoksa önce kreatin

Bence parani biriktir hepsini birden kullan ama tekrar alamayacaksan bunlari yani aylar gececekse ozaman parani whey proteine yatir

ikisinide ozelikleri farkli ama protein almadan kas yapman zor bunlari simit olarak dusun neyi tercih edersin simitmi yoksa iyi bir tabak dolusu yemekmi?yani demek istedgim once her zaman protein gelir kasi yapan o glutamin ve creatin de ona yardimci olur,eger guzel bir gelisim istiyorsan protein creain ve glutamin alabilirsin ama madiyatim yetmiyor diyorsan proteinle glutamin al
6 hafta sonra yine proteyinle creatin al amac vucudu sok edersen fakli urunlerle surekli cabuk gelisirsin ama protein hep alinmali onla alinacak ureneri degistirirsen her ik ayda bir gelisimin surekli devam eder unutma surekli ayni yemek yersen bikarsin vucuta oyle sok etmek vucudu gelismek demek saygilarimla...

Back
Yukarı