weider_2200
Üye
bence creatine hem enerji güç werio hemde proteeinsentezini hızlandırıo.
reddevil87 dedi:Arkadaşlar glutamıninde faydasını biliyorum creatininde burada sormak ıstedigim ben glutamınde creatinde almak ıstıyorum ama paraları bunlara yatırdıgım icin benı zorluyor maddi yönden bizde ögrenciyiz sonucta siz olsanız hangisini tercih edersiniz bir kilo universal creatin 100 ytl mi yoksa yoksa Universal Nutrition Glutamine Caps (750 mg), 100 Kapsül ümü gene kararsız kaldım eminim bilgilerinizi paylaşırsınız kı bu kardeşinizde mutlu olur![]()
ozgur6677 dedi:reddevil87 dedi:Arkadaşlar glutamıninde faydasını biliyorum creatininde burada sormak ıstedigim ben glutamınde creatinde almak ıstıyorum ama paraları bunlara yatırdıgım icin benı zorluyor maddi yönden bizde ögrenciyiz sonucta siz olsanız hangisini tercih edersiniz bir kilo universal creatin 100 ytl mi yoksa yoksa Universal Nutrition Glutamine Caps (750 mg), 100 Kapsül ümü gene kararsız kaldım eminim bilgilerinizi paylaşırsınız kı bu kardeşinizde mutlu olur![]()
Elma mı armut mu diyorsun. Ben sana her 2 sinide kullan derim.
ama kullanacagın urunler tablet yada kapsul olmasın. direk toz kullan.
marka olarak sana tavsiyem Nutrade yada Hardline gibi markalar. Aynı urun icin daha fazla para vermene gerek yok. Cunku icindeki hammaddeler heryerde aynı.
ozgur6677 dedi:Akcakaya,
Kusura bakma tam olarak anlayamadım. Creatine Mono yada L-Glutamine aldıgın zaman icinde baska birsey olmazki.. Ne tur bir farkdan bahsediyorsun?