Creatin + BCaa + Whey + Carbo Kombinesi

Merhaba. Aslında konu açmak istemiyordum ama kullandığım kreatin diğerlerinden farklı olduğu için kombinasyon olayında görüşlerinize ihtiyacım var.

Karbonhidratı öğünlerimden yeterince alamadığım için vitargo ile destekleme yapmak istedim.

Antrenmanlarıma aksatmadan haftada 5 gün hergün tek bölge çalışarak devam ediyorum. Her bölgede 6 ila 7 hareket ve 4 set piramit sistem uyguluyoruz.

Boy: 1.76 - Kilo: 69

Şuan elimde olan kombine yapmak istediğim supplementlerim;

Protein Tozu: Weider Premium Whey ile Weider CFM Whey mevcut. Premium bitmek üzere.

Creatin: Weider Maximum Krea-Genic Powder. (Pre-Workout bir supplement) Su tutumu yapmıyor.

Bcaa: Weider Premium Bcaa Powder (Whey formunda)

Karbonhidrat: Vitargo

Kütle alımı için en iyi kombine nasıl olmalı işin içinden çıkamadım. Bcaa'yı antrenman öncesi kullanmıyorum çünkü Weider Maximum Krea-Genic aslında bir NO ürünü ve antrenman öncesi kullanıma uygun. Anabolic bir etki sağladığı için ekstradan Bcaa alımına gerek duymuyorum antrenman öncesi.

Ancak antrenman bitiminde hemen vitargo öneriliyor. Üstüne protein tozu onun üstüne Bcaa . Hepsini hemen karıştır bir türlü karıştırma etki alamamaktan korkuyorum. Bu konuda sağlam görüşlerinize ihtiyacım var.

Şuanki vücudum üstte ekledim. Pek kaliteli bir çekim olmadı ama fikir verir sanırım.

Eklentiler

• DSC02144.JPG
    DSC02144.JPG
    79,5 KB · Görüntüleme: 414
vitargo benim bildiğim basit karbonhidrat hemen spor sonrası alımı için önerilen ürünün kendisidir .ancak gün içinde alınan karbonhidrat tozlarından yani gainer lardan frklı oldugunu biliyorum yanlışsam düzeltirsiniz...
vitargoyu sadece spor sonra sı alırsın o yuzden bence
kreatin spor dan 30 dk önce
bcaa yı sporun biter bitmez vitargoyla birlikte yuvarlarsın aradan 30 dk geçtikten snrada protein tozunu içersin vitargo çabuk sindirilir zaten basit oldugu için

bnm hatrımdan kalanlar böyle yanlışsam elbet daha dogru bilenler düzeltecektir

vitargo en hızlı sindirime başlayan kompleks karb sabah ve ant sonrası için sabaha gerek yok ama sabah bulgur yerim dersen farketmez
bcaa ant once ve sonra 1porsiyon
kreatin sabah ve ant sonrası 1 porsiyon

Back
Yukarı