cosanostra7 - yaş 18 - 2.ay - önerileriniz cok önemli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 sene önceden de bi 6 aylık geçmişim var, 2 ay önce tekrar başladım. flexor'un programını uygulamaktayım. yaş 18 boy 1.81 kilo. 79-80 civarı. Kollar ve özellikle de omuzlarda sıkıntı oldugunu düşünüyorum. önerilerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum, iyi forumlar..
1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 6.jpg

Kardeşim vücudun gayet ideal yapman gereken kas kütlesi inşa etmek bununda tek yolu kaliteli-düzenli beslenmek ve sıkı bir antrenman programından geçiyor Vücudun gayet yatkın düzenli bir çalışma ile 5-6 ayda kas kütlesi inşaa edebilirsin başarılar dilerim

anladım hocam teşekkür ederim. omuz bölgesi için çevremdekiler dar falan dediği için öyle oldugunu düşünüyordum ama yorumunuz motivasyon kaynağı oldu yani :)

anladım hocam teşekkür ederim. omuz bölgesi için çevremdekiler dar falan dediği için öyle oldugunu düşünüyordum ama yorumunuz motivasyon kaynağı oldu yani :)
Omuzların ben çok geniş olmasının bir artı olduğunu düşünmüyorum define güzel bir vücut omuzları dar olsa bile geniş omuzlu hantal birinden iyidir :) ve omuzlarında söylediğin kadar dar değil daha yolun çok başındasın kesinlikle beslenmene dikkat et bu sporun en önemli kısmı benim yaptığım hatayı yapma yaşayarak değilde ( boşuna zaman kaybetme ) şimdiden başla tekrar başarılar.

tavsiyeleriniz ve konuyu bi nevi hortlattıgınız icin teşekkür ederim hocam :D yavas yavas gelisecez insallah daha ileri dönem fotografları da buraya atarım

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı