Merhaba arkadaşlar, ben bu sitede msn adresi olan arkadaşları msn listeme ekledim, onların bilgilerinden yararlanmak ve sohbet etmek için. Bunlar despo, ıslak mavi, deli ve diyerleri. Coleman'ıda listeme eklemiştim, Slm yazdım ve direk aldığım yanıt "ne var lan" oldu, sonra küfür etti, tabi doğal olarak bende arkadaşa ağzının payını verip yolladım. COLEMAN ın üyeliğinin siteden silinmesini istiyorum.
bir yanlislik olmusdur seni taniyamamistir ben kendisi ile devamli konusurum daha kufur ettigini gormedim
Zaten beni tanımıyordu, bende onu tanımıyorum, ama tanımıyorum diye "ne var lan" diye mi konuşması gerekiyor!!!
bu sıtedekı en buyuk katılım sebebım sevıyenın duzeyını koruması ve karsılıksız yardımlasmaydı.her nekadar olayın bırebır tanıgı olmasamda dıger tarafada bır soz hakkı dustugu kanısındayım.kımseyı kucumsememek lazım degılmı :?:
Site icinde Kurallar var bunlardan birsi Site içerisinde kullanıcılar birbirlerine saygı çerçevesinde hitap etmek zorunda. Bu sorun aslinda ikinizin arasinda oldugunu düsünüyorum, egerki sitede olsaydi baska cesit davranmak zorundaydim, guardbodyninde dedigi gibi karsi tarafinda konusma hakki oldugunu düsünüyorum, ve bir özür dilemesi gerektigini EGERKi doruysa cünkü bilemem belki coleman bile degildir. /Despo
msn adresi coleman'ın msn adresi, ama tabi bilgisayarı kullanan başka biri olabilir ( eğer messengerı açık bıraktıysa )... Coleman değilse, o zaman kendisini savunsun, ben değildim desin...
kardeşim bu olanlardan benim ahebrim yok hemi sen benim hangisini kaydettin sen başkası ile konuşdun sanırım
hocsm galiba bir yanlışlık var sen başkası ile karıştırıyosun ben bu olanlardan ahebrim bile yok ben ne böle bir terbiyesizlik yaparım nede bir siteden bir arkadaşımıza böle bir terbiyesizlik yapdırrım sitede benimle başka kişilerle de msn de konuşuyom benim bu olaylardan haberim bile yok :?: :?:
[email protected] ben bu adresi ekledim kişiler listeme, daha sonrada engelledim. Şimdi engeli kaldırdım. İnternet kafede msn messenger kullandın mı dün???
ok o zaman, bi yanlış anlaşılma oldu. Ama senin yerine kullanan kişiye zaten ağzının payını verdim. Sana bi özür borçluyum bu durumda. Özür dilerim , tabi sende kafeden çıkarken ya da kullanırken şifrenin kaydolmadığına( "şifreyi hatırla yapma") ve açık bırakmadığına emin ol.
Konuyu görünce mesaj atmamıştım zaten. Coleman ın böyle birşey yaptığını düşünmedim bile. Kendisiyle muhabbetin oldukça anlarsın çok iyi birisidir. şu anda sitedeki birçok kişiyle, nerdeyse tamamıyle tanışıyoruz hepsi çok iyi insanlar.