bu video bayanlara karşı vucut geliştirmenin ne denli etkisiz bir silaholduğunun göstergesidir arkadaşlar. orada nihat doan olsa daha fazla saygı görürdü..
rezalet kepazelik....ronnie colemanı görsem eğer ülkem adına özür dilerim bu rezillik içinkoskoca ronnie coleman tenezzül edip gelmiş ,karşılığı bu olmamalıydı...futboldan başka spor dalı bilmeyen ülkemize gelmek zor olmuştur ronnie coleman için...
Ortada steroid harikası bir üstadın tenezzül etmesinden çok daha fazla faktör var,
steroid harikası ne demek şimdi....kusura bakma ama saçmaladın...steroid profesyonel sporcular için olmazsa olmazdır...
Kusura bakması gereken zaten ben değilim zira elinin ayarı kaçan ben değilim, bırakın daha şu ilk yorumdan sallama olayını.
Steroid profesyonel sporcular için olmazsa olmaz demek, teşekkür ederim; evet şuanda bende aynı ülkede yaşadığım insanların spora bakış açısını gördükten sonra sizin ilk yazdığınıza katıldım.
Şakşak.
sen ne saçmalıyorsun allah aşkına söyle foruma içkilimi giriyorsun....ne olacaktı yani ronnie colemanın yada başka bir sporcunun steroidsizmi bodybuilding yapmasını bekliyordun....tamam steroidsiz de bodybuilding yapılır ama sadece kaslarını aşırı derecede geliştirmek istemeyenler steoroidsiz spor yaparlar...kaslarını aşırı derecede geliştirmek isteyenler illaki steroid kullananacaklar....zaten bir vücudun steroidsiz olarak aşırı derece gelişmesi imkansızdır...
ssuo...ronnie 7 kez MR.OLİMPİA ödülünü veren kurum,baktırmamış mıdır sence bu adam steroidli mi yaptı,hileyle mi şişirdi bu kasları diye..
Hepimizin bildiği üzere,normal bir vücudun o kadar büyümesi imkansız bu yüzden bu tür yarışmalarda belli oranlarda steroid kullanımına izin veriliyor.Mr.olimpia yarışmasını diğer vücut geliştirme yarışmalarıyla karıştırmışsın sen.
Şişirme sporcu ,şişirme kas demişsin,adam hayatını bu işe adıyor ve sen adama şişme diyosun.sana da versek ronnie kadar olursun eminim 2 seneye.