Coleman gibi olmak istemiyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar fitness a başlayalı 5 ay oldu.Öncelikli amacım fazla kilomu verip forma girmekti.

Salondaki iri arkadaşları görünce onlar gibi olmak istemediğime karar verdim.Kollarımı balon gibi şişirip tişört patlatmak bana hoş gelmiyor.

Ben daha şişmekten ziyade şekil vermeyi amaçlıyorum. ( plaj vücudu değil )

Hacim kazanmak istemiyorum.

Atıyorum fitness sonucu vücudum coleman gibi olacağına chris evans veya chris hemsworth gibi olsun istiyorum.

İri bir vücudum var.Kilom boyuma oranla orantısal olarak her yere dağılmış yani uzun bacaklı ama göbekli tiplerden değilim.Boyuma oranla kilomu duyan '' yok canım sen bu kiloyu asla göstermiyorsun '' diyor

Şimdi toparlarsak hacim değil şekil vermek için ne yapmam lazım.Salon hocasının verdiği programı atıyorum.

Bu program bana hacim verecekse değiştirmeyi düşünüyorum.Yol yakınken zararın neresinden dönersem kardır.

( boy 1.84 kilo 102 )
pG24j0.jpg

pG24j0.jpg

merak etme o tip bir vücutu çalışarak zaten elde edemezsin bahsettiğin kişilerin vücudunda yüksek dozajda ilaçlar var
ilaçlar o hale getiriyor vücutlarını ilacı bırakıncada kas kütlesini kaybediyorlar zaten
sen yaptığın antremanlardan sonuç almak istiyorsan hacim almaya yönelik güç kazanmaya yönelik çalışmalısınki istediğin görüntüye ulaşabilmen açısından

merak etme o tip bir vücutu çalışarak zaten elde edemezsin bahsettiğin kişilerin vücudunda yüksek dozajda ilaçlar var
ilaçlar o hale getiriyor vücutlarını ilacı bırakıncada kas kütlesini kaybediyorlar zaten
sen yaptığın antremanlardan sonuç almak istiyorsan hacim almaya yönelik güç kazanmaya yönelik çalışmalısınki istediğin görüntüye ulaşabilmen açısından

Eyw hocam da benim amacım hacim kazanmak değil.

Çalışma programım hacim yapar mı ben bunu öğrenmek istemiştim.Yaparsa programı değiştirmeyi düşünüyorum.

Hacimden kastım büyümek.Hani bazıları yok benim kolum 30 yok benim ki 35 derler ya işte öyle olmak istemiyorum ben.

hayır yapmaz
hayal ettiğin gibi bir büyüme olmayacak zaten o konuda şüphen olmasın vücudun şekle girmesini istiyorsan en ağır şekilde çalışmalısın
ve bu program sana uygun değil senin fullbody tarzından çalışman daha verimli olabilir

hayır yapmaz
hayal ettiğin gibi bir büyüme olmayacak zaten o konuda şüphen olmasın vücudun şekle girmesini istiyorsan en ağır şekilde çalışmalısın
ve bu program sana uygun değil senin fullbody tarzından çalışman daha verimli olabilir

hmm çalışma şekli neye göre belirlenir peki ?

spor geçmişi hedeflediği vücut tipine göre belirlenir
fullbody antremanlarda kalori daha fazla harcanır buda fazla kilo almanı engeller
aynı zamanda da ilk 1 yılda full body yapmak vücudun daha iyi gelişmesine yardımcı olabilir
sana önerim haftada 3 gün fullbody antreman yapman ve haftada 2 günde " plyometrics" kardiyosu yapman yönünde
bu şekilde çalışırsan kilo vermen ve vücudunun şekil almasını sağlarsın
eğer salondan falan soğursan evde "p90x" yaparak spora devam edebilirsin salona hiç başlamamış olsan zaten direk p90x yap derdim evde

spor geçmişi hedeflediği vücut tipine göre belirlenir
fullbody antremanlarda kalori daha fazla harcanır buda fazla kilo almanı engeller
aynı zamanda da ilk 1 yılda full body yapmak vücudun daha iyi gelişmesine yardımcı olabilir
sana önerim haftada 3 gün fullbody antreman yapman ve haftada 2 günde " plyometrics" kardiyosu yapman yönünde
bu şekilde çalışırsan kilo vermen ve vücudunun şekil almasını sağlarsın
eğer salondan falan soğursan evde "p90x" yaparak spora devam edebilirsin salona hiç başlamamış olsan zaten direk p90x yap derdim evde

peki hocam şimdi programı yukarı atmıştım

onu yırtıp at fullbody yemi geç diyorsun ?

( salondan pek soğumak istemiyorum zira havalarda soğuyor eğer salona gitmezsem evde p90x i hayatta yapmam biliyorum kendimi :) )

Arkadaş David laid jeff Gibi bir vücut istiyor sanırım kuru ve estetik

hayır hocam kuru diye birşey yok sadece yukarıda verdiğim kişiler gibi olmak istiyorum

öyle yağ oranım 3-4 olsun kasınca tum damarlarım cıksın kafasında degılım

estetık ınce ama ırı goruneyım yeter

( ınce ama ırı nasıl dıyorsan chrıs hemsworth ve chrıs evans gibi )[DOUBLEPOST=1510230904][/DOUBLEPOST]
evet fullbody senin için daha uygun vücudun bir yandan gelişirken bir yandan da yağ yakman lazım

eyw hocam uygun bir fullbody bulmaya çalışırım

bu arada ağırsağlam ın yağ yakmak için önerdiği 5x5 ini nasıl sence ?

Son düzenleme:
Sen bu kafayla düşünürsen yerinde sayarsın chris evans ın vücuduna bak birde jeff in vücuduna bak ve Hangisi daha estetik geliyor gözüne bir düşün[DOUBLEPOST=1510258715][/DOUBLEPOST]Ve bu sporcular da ilaç ve besin takviyesi kullanmış zaten onlar gibi olamassında Gine’de estetiklik amacından bi düşün

Sen bu kafayla düşünürsen yerinde sayarsın chris evans ın vücuduna bak birde jeff in vücuduna bak ve Hangisi daha estetik geliyor gözüne bir düşün[DOUBLEPOST=1510258715][/DOUBLEPOST]Ve bu sporcular da ilaç ve besin takviyesi kullanmış zaten onlar gibi olamassında Gine’de estetiklik amacından bi düşün

Ben yarışmalara katılmayacağım ki o kadar estetik vücud için neden yıllarca uğraşayım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı