Coleman Body'e 27 Yaşında Mı Başlamış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan altec
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Su an 41 yasinda olmasi gerek, ve 1990 ilk yarismasini kazanmisti ( Mr. Texas) onun icin 27 yasinda baslamis olmasi bana yanlis geldi.

yaw beyler o arkadaş benim :)
kusura bakmayın.
bi yerde okumuştum, gazete olabilir.
şimdi baktım, herif 64 lüymüş. ilk kez 90 da yarışma kazanmış bu da 26 dan önce başladıını gösteriyo.

beyler adam cokkk kücük yasta baslamıs bir yerde bigbady adresindemi ne röportajı var...6 yasındamı ne baslamıs aklımda kalanj bu bende yazarken kendim inanmıyorum ama gercek bu..aklımda yüzde 90 kalan bu hatta diyoreki yok gelişimim cok zayıftı carttı curttu bir sürü bişeler yazmıslar hatta hamdullah var jay cuttler var varda var

Ronnie Coleman vücut geliştirmeye 25 yaş civarında başlıyor, ama öncesinde powerlifting geçmişi var.
Hatta enteresan bir hikayesi var, daha ilk aylarında muazzam bir gelişme gösteriyor vücut olarak, çalıştığı salonun sahibide Teksas şampiyonu bu işten anlayan bir adam, diyor ki, Mr. Texas yarışmasına girersen sana bir sene ücretsiz GYM üyeliği hediye ederim, hadi, bu işe yeteneğin var, benim için gir ve yarış diyor.
Sonrası zaten tarihe geçiyor :lol:

Demekki sadece 25 yaşına kadar insan olarak yaşamış...

Neyse o bile kardır 8)

ya kardeslerim adam 5 yasında baslamıs yazıyorlardı hatta arabul.com girin vücut geliştirme yazın .sonra ilk sayfada bigbady sitesine girin orda yazıyordu belkide 2 yi unuttular benimde mantıgıma yatmadı yok besikte basladı badye :lol:

espiri güzelmis sadece 25 yasına kadar insan olarak yasadı sonra hayvan insan oldu :D :D

PROFILE
..
.
Birth date : May 13, 1964
Birth place : Monroe, Louisiana
Reared : Bastrop, Louisiana
Education :

High school : Bastrop High School 1982
College : Grambling State University, 1986 (BS in Accounting, Cum Laude)

Children : Jamilleah and Valencia Daniel,
Occupation : Reserve Police Officer for the Arlington Police Dept.
Height : 5'11"
Weight : (Contest) 255lbs, (Off season) 300lbs
Current Residence : Arlington, TX
1st Amateur Victory : Mr. Texas 1990
Pro Qualifying Event : 1991 World Amateur Championships
Career Highlight : Winning the 1998 Mr. Olympia

roninenin sitesinden alındı acaba TÜRKCEYE CEVİREBİLECEK BİRİ VARMIDIR

çeviri

Doğum tarihi : 13 Mayıs'ta, 1964 doğum yeri: Monroe, Louisiana, baktı : (Saymakta BS, Laude boşalır) 1982 fakültenin: Grambling durum üniversitesinin, 1986'ın olduğu Bastrop, Louisiana eğitimi: lise: Bastrop lisesi "Ağırlık : (Müsabaka) 255lbs, (Mevsimden) 1inci amatör zaferin: Bay Teksas'ın olduğu 300lbs akım evi: Arlington, TX, 1990 profesyonel niteleme olayı: 1991 dünya amatör şampiyonluk kariyer önemli kısmı : 1998 Bay Olympia roninenin sitesinden alındı acaba kazanmak Arlington polis bölüm yüksekliği: 5 '11 için çocuklar: Jamilleah ve Valencia Daniel, işgal: rezerv polisi

bilader yanlıs konusma Conductor
ayıp etme surda bi colemanın bimem nesine okumakta zorlandık diye kırmaya gerek yok ...bende okumakta zorluk cektim...ama bak arkadasımız bi emek cekmıs onu cevirmeye calışmıs ..sen yapsana....ayıptır ne öyle geri zekalı mekalı .formu germe akıllı ol lütfen...huzur bozmaya gerek yokdur

ceviri

ben www.hemencevir.com dan cevirdim size tardımcı olabilir diye.Birde merak ettim yüzünü bile görmediğiniz birine hakaret etmek nasıl bir duygu.Keşke ''arkadaş bu ceviriyi düzgün bir şekilde çevirseydinde bizde okurken zorlanmak durumunda kalmasaydık.''deseydin beni çok memnun ederdin. kalın sağlıcakla.

Evet talihsiz bir çeviri olmuş ama bu tepki pek anlamlı olmamış.

ya arkadashlar bu adamlarin chocuklari falan oluyormu?

PROFILE
..
.
Education :

Pro Qualifying Event : 1991 World Amateur Championships

roninenin sitesinden alındı acaba TÜRKCEYE CEVİREBİLECEK BİRİ VARMIDIR

PROFILE
(Sporcu) Profili
..
.
Dogum Tarihi: 13 Mayis 1964
Dogum Yeri: Monroe, Louisiana (Turkce cevirisi Luisiana eyaleti, ABD filmlerinde siksik duyuyoruz :p)
Buyudugu, yetistigi yer: (Yine Turkce okunusuyla soyluyorum) Luisiana eyaletindeki Bastrop diye biryermis
Education :
Egitimi-ogretimi:

Yuksekokul(universite): Bastrop Yuksekokulu (1982 yilinda)
Kolej: Grambling State Universitesi, 1986 (BS Muhasebesinde, Cum Laude diye biryerdeymis sanirim)

Cocuklari: Jamilleah ve Valencia Daniel

Meslek: Arlington Police Departmani (Bolumu) icin Yedek Subay konumundaki Polislik

Boy: 5'11" (boy cevirmeyi bilemiyorum, kusura bakmayin)

Kilo:
115.67kg (yarisma kilosu, hesaplamak icin http://www.gometal.com/pInc/lask.html yi kullandim)

136.08kg (Off season kilosu, sanirim yarisma disinda kilo almak icin yemege abandigi sezonlar, hesaplamak icin http://www.gometal.com/pInc/lask.html yi kullandim)

Su anki ikametgahi: Arlington, TX (neresi bilmiyorum ama :s )

Ilk amator zaferi: 1990 yilinda Mr. Texas olmus

Pro Qualifying Event : 1991 World Amateur
Profesyonellige hak kazandigi olay: 1991 yilinda World Amateur (yilin amator u) olmus

Championships
Sampiyonalar:
Kariyerindeki en ilgi cekici durumu (benim anladigim buydu), donemi: 1998 de Mr. Olympia olmus

Benim anladigim bu arkadaslar thums:

Son düzenleme:
nereden vardın böle bir sonuca.
Hemde üçüz :confused:
asparagas haber yapmayalım

İnanması güç ama yaptığım araştırmada bende bir çok kaynakta 2007'nin sonunda üçüz çocukları olduğunu ve çocuklarının annesi Lübnanlı kadınla evlendiğini gördüm.
Çocuklarının üçüne yetecek kadar genetiği olduğu muhakkak, eğer Ronnie gibi çocuklar doğurduysa kadıncağıza acımamak elde değil!

Back
Yukarı