selamlar bu sporu 2 seneyi aşkın bir sürede yapıyorum yaş 24 fakat istediğim düzeye gelemedim hatta yanından bile gecemedim
özellikle bel cevremi bir türlü eritemedim ve boy kilo oranına göre olmaması gereken bir belim var dikkat göbek deil bel zaten resimlerdende göreceksiniz vücuttaki yag oranınıda bilemiyorum artık siz bana sölersiniz resimlere bakınca yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum

elimde sadece bu resimler vardı ama eger isterseniz daha deişik pozlarda fotolarda eklerim
ve vücut ölçülerinide yazıyorum fakat baştan söleyim bu ölçüleri ben değil hocalar ölçtü ve iki salon deiştim ikisindede ölçüler aynı veya birbirine 1-2 santim kadar bir deişiklik oldu oda bendeki deişiklikler yavaş ilerliyorum yani :cry:
Boy : 1,80
Kilo : 79-81 arası deişiyor sürekli
Göğüs : 110
Omuz : 128
Kol: sağ 38 sol 39 farklı yani
ve gelelim bel : 92 :cry:
yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum sayugılar...

elimde sadece bu resimler vardı ama eger isterseniz daha deişik pozlarda fotolarda eklerim
ve vücut ölçülerinide yazıyorum fakat baştan söleyim bu ölçüleri ben değil hocalar ölçtü ve iki salon deiştim ikisindede ölçüler aynı veya birbirine 1-2 santim kadar bir deişiklik oldu oda bendeki deişiklikler yavaş ilerliyorum yani :cry:
Boy : 1,80
Kilo : 79-81 arası deişiyor sürekli
Göğüs : 110
Omuz : 128
Kol: sağ 38 sol 39 farklı yani
ve gelelim bel : 92 :cry:
yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum sayugılar...