sessizCiglik
Üye
büyük kas kütlesine sahip olmak amacimiz ise agir kaldirmak gerekir deniliyor. Ama kendimizi cok zorladigimizda 2 tekrar arasi uzun dinlenme vermemiz gerekiyor tekrar kasin toparlanmasi icin. uzun dinlenmekten kastim 2 dakika civari bu bence uzun bir süre. böyle bir antremandan mi daha iyi verim aliriz yoksa dinlenme araligini kisa tutarak cok tekrarli hafif agirliklarla mi? örnek olarak.
Videoyu bulamadim daha önce izlemistim söyle bir teknik var özellikle gögüs antremaninda da. 5 set bench pres yapiyorsun.
ilk set hafif kiloyla 15 tekrar - isinma seti gibi
2.set biraz arttirarak orta seviye agirlik 10 tekrar
3.set maksimum kaldirabileceginiz seviye en az 5-8 tekrar
4.set 2. setteki agirligin aynisi ve 10 tekrar
5.set 1. setteki agirligin aynisi ve 5-8 tekrar ama indirme hiziniz agir cekim.
setler arasinda dinlenme yok sadece 3. setten sonra 30sn olabilir.
böyle bir antremani gecen gün denedim ve gögüsümdeki agri 2 katina cikti. bu güzel bir agriydi tabiki.
Bu antreman icin ne dersiniz? ben klasik antremanim 3x12 hafiften en agira normal tempoda 30sn-1 dak dinlenme yaparak.
hangisi daha iyi sizce?
Videoyu bulamadim daha önce izlemistim söyle bir teknik var özellikle gögüs antremaninda da. 5 set bench pres yapiyorsun.
ilk set hafif kiloyla 15 tekrar - isinma seti gibi
2.set biraz arttirarak orta seviye agirlik 10 tekrar
3.set maksimum kaldirabileceginiz seviye en az 5-8 tekrar
4.set 2. setteki agirligin aynisi ve 10 tekrar
5.set 1. setteki agirligin aynisi ve 5-8 tekrar ama indirme hiziniz agir cekim.
setler arasinda dinlenme yok sadece 3. setten sonra 30sn olabilir.
böyle bir antremani gecen gün denedim ve gögüsümdeki agri 2 katina cikti. bu güzel bir agriydi tabiki.
Bu antreman icin ne dersiniz? ben klasik antremanim 3x12 hafiften en agira normal tempoda 30sn-1 dak dinlenme yaparak.
hangisi daha iyi sizce?