Öncelikle merhaba abilerim ve kardeslerim.Benim yaşım 17. Bir olay oldumu onun etkisinden kurtulmakta veya unutmakta aşırı güçlük çekiyorum.Mesela bugün salonda antremanımi yapıyordum.Plankta bekliyorum mahalle cocuklari kapida bizi izliyor 2 tanesi ufak 7 8 yaşlarında bir tane de 13 14 yasinda bir cocuk hocayla konusurken bisiler duydum diyor ki ben bunu teke tek de yerim falan bildiğiniz 18-19 yaşında serserilerin minyatür hali.Yanımda da onun dengi biraz daha kucuk bir arkadaş vardi gittim hocaya dedim bu kime diyor dedim sana dedi. Simdi ne bir iştah ne bir moral hepsi sifir kapinin onunde dakkalarca bekledim gelirse hesabını sorucam diye yok. Bu en basidinden bir örnek mesela belki bazilariniz biliyordur.Barda diye bir film var 1997 de ankara da yasanan lanet bir vahseti anlatıyor tesadufen o olayı okudum yaklasik 1 ay cikamadim etkisinden 1 ay saat 2 ye kadar oturdum sabah 5 te kalkip okula gittim bir dusunceyi çıkartamıyorum kafamin içinden beynimi kemiriyor ne yapmaliyim bana bir akil fikir verin.Hepinize saygılarımı sunuyorum.