cok acil bu yağ yakıcı hakkında bilgi STACKER 2 ZERO SHOT 60 ML 3000MG L-CARNITINE

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar internetten sipariş vericem bu yağ yakıcı kalite olarak nasıldır? yüksek dozajlı enerji veriormu antremandan önce kaç mg kullanmalıyız lütfen hemen yorumlarınızı bekliyorum sipariş vercem :D :D

3000 mg üstü sıkintı yaratabilir.eger karaciger ve böbrekte problem yoksa 3000 mg rahatlıkla kullanabilirsin. Ben multipower 1800 mg ve olimp 3000mg kullaniyorum.sonuçlar harika.dikkat et alkil alirsan sakin kullanma ve sadece kardiyodan 30 dakika ònce kullan

GT-I9200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3000 mg üstü sıkintı yaratabilir.eger karaciger ve böbrekte problem yoksa 3000 mg rahatlıkla kullanabilirsin. Ben multipower 1800 mg ve olimp 3000mg kullaniyorum.sonuçlar harika.dikkat et alkil alirsan sakin kullanma ve sadece kardiyodan 30 dakika ònce kullan

GT-I9200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1000 veya 1500 mg kullansam? dahamı az yararı olur çünkü 3000 mg baya fazla gibi geldide bana

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
Konu kilitleme sebepleri;

- başlıklar aciliyet öncelik taşıyamaz
Kural Maddesi :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı