Independent
Üye
Öncelikle herkese merhaba arkadaslar... Isvecde yasiyorum ve fotomodel mankenlik yapiyorum 3 aydir bady salonu gitmiyorum ve tatilde ne bulduysam yedim ve gobegim inanilmaz bir yag bagladi alti. Ajansimdan bugun gittigim kontrole göbek yagimin cok oldugunu böyle beni defilere cikaramayacaklarini söylediler bende cok uzuldum geldim formu okuyorum sabahdan beri yag yakicilar hakkinda fakat bir cogu yan etkilerine cok dikkat etmis ve zararli oldugunu söylemisler hatta solugu hastanede aldim diyen bile var
Benim icin suanda sadece kas kutlemi koruyarak beldeki yagldan kurtulmak istiyorum sadece beldeki yaglardan kurtulsam bana yeter kas kutlem iyi atletik fizigim var bugun konustugum bir fitnessci bana bunlari tavsiye etti fakat daha once herhangi bir ilac kullamadigim icin size sormak istedim..
Diet Fuel
Therm Energy
Ölculerim burada yanlizca beli 80 yapsam bana yeter yaglarda kurtulup tabiki kas kutlesini kaybetmeden...
Bel: 84
Basen:89
Gögus:103
Yardimi olucak arkadaslara simdiden cok tsk ediyorum bi kac resim koyuyorum bakip degerledirin...
Benim icin suanda sadece kas kutlemi koruyarak beldeki yagldan kurtulmak istiyorum sadece beldeki yaglardan kurtulsam bana yeter kas kutlem iyi atletik fizigim var bugun konustugum bir fitnessci bana bunlari tavsiye etti fakat daha once herhangi bir ilac kullamadigim icin size sormak istedim..
Diet Fuel
Therm Energy
Ölculerim burada yanlizca beli 80 yapsam bana yeter yaglarda kurtulup tabiki kas kutlesini kaybetmeden...
Bel: 84
Basen:89
Gögus:103
Yardimi olucak arkadaslara simdiden cok tsk ediyorum bi kac resim koyuyorum bakip degerledirin...